torsdag den 11. oktober 2007

Flybillet San Francisco

Dagens undersøgelse er af flybilletter til San Francisco. Der er rigtig mange danskere der hvert år rejser til San Francisco i Californien. Dels er klimaet helt fantastisk, i vintermånederne er det mildt og om sommeren er San Francisco dejlig sval sammenlignet med San Jose og andre omkring liggende byer. Som Turist er der rigtig mange dejlige ting at foretage sig i San Francisco og omegn. Derudover ligger Los Angeles i køre afstand, og turen derned er utrolig smuk.

Mange af os rejser også til San Francisco i forbindelse med vores arbejde. Silicon Valley, hvor mange af verdens it-giganter holder til, ligger lige om hjørnet. Derudover bliver der afholdt et hav af konferencer i området, så vi håber at vores undersøgelse af flybilletter til San Francisco kommer mange til gavn.

I dagens undersøgelse af flybilletter til San Francisco har vi valgt at flyve til San Francisco d. 10. januar og tilbage til Danmark d. 19. januar. Grundet den lave dollarkurs og at vi er ude i rimelig god tid, forventer vi at kunne købe flybilletten til San Francisco relativt billigt.

Vi har fundet de 5 billigste flybilletter til San Francisco, og I finder dem her:

dk.lastminute.com
Pris: 3.935 kr.
Mellemlandinger: London Heathrow
Flyselskab: British Airways

Travelstart.dk
Pris: 3.964 kr.
Mellemlandinger: London Heathrow
Flyselskab: British Airways

GoLeif.dk
Pris: 4.024 kr.
Mellemlandinger: London Heathrow
Flyselskab: British Airways

Seat24.dk
Pris: 4.039 kr.
Mellemlandinger: London Heathrow
Flyselskab: British Airways

MrJet.dk
Pris: 3.935 kr.
Mellemlandinger: London Heathrow
Flyselskab: British Airways

Lastminute og Travelstart er de billigste flybilletter til San Francisco og tilbyder flybilletten til San Fancisco til under 4.000 kr. Det mener vi er en meget billig pris for en flybillet til San Francisco.

Med alle de billigste flybilletter til San Francisco flyves der med British Airways over London Heathrow, så når I skal købe flybilletten til San Francisco, skal I udelukkende kigge på pris. Vi har mange gange fløjet over Atlanten med British Airways, og har altid været godt tilfreds med deres service. Når man flyver og London, må man dog altid indstille sig på forsinkelser grundet den tunge flytrafik.

Ønsker I alligevel at flyve med andre en British Airways, finder I den billigste alternative flybillet til San Francisco hos KLM. Her koster flybilletten til San Francisco over Amsterdam 4.128 kr. Prisen hos KLM er kun små 200 kr. dyrere end den billigste udbyder af flybilletter til San Francisco, så det er et billigt alternativ til at flyve med British Airways til San Francisco.

Uanset hvem I vælger at flyve til San Francisco med, ønsker vi jer en rigtig god tur. Der er vidunderligt i San Francisco og Californien generelt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar