onsdag den 3. oktober 2007

Flybilletter til Birmingham

Vi sad og kiggede på flybilletter til forskellige rejsemål rundt omkring i Storbritanien, da vi faldt over Birmingham som rejsemål. Birmingham er en af Englands største byer, men ikke et sted nogle af os her på redaktionen har besøgt.

Med udgangspunkt i vores udvidenhed om Birmingham, kan vi i det mindste forbedre vores viden ved at kende priserne på flybilletter til Birmingham, og vide hvem der udbyder de billigste flybilletter til Birmingham.

Vores undersøgelse af flybilletter til Birmingham tager udgangspunkt i at vi tager en forlænget weekend i Birmingham. Derfor har vi valgt nogle flybilletter til Birmingham med udrejse d. 6. december og hjemrejse igen 9. december.

I kan se resultatet af vores undersøgelse af flybilletter til Birmingham nedenstående:

Sterling.dk
Pris: 854 kr.
Flyselskab: Sterling

Travelstart.dk

Pris: 1.640 kr.
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris: 1.692 kr.
Flyselskab: SAS

MrJet.dk
Pris: 1.702 kr.
Flyselskab: SAS / Swiss

Seat24.dk
Pris: 1.702 kr.
Flyselskab: SAS / Swiss

Sterling har helt klart de billigste flybilletter til Birmingham med en pris på kun 854 kr. Det 786 kr. billigere end flybilletten til Birmingham hos Travelstart. Umiddelbart virker sagen klar, flybilletten til Birmingham skal bestilles hos Sterling.

I skal dog være opmærksomme på at Sterling flyver til East Midlands Airport, der ligger ca. 1 time udenfor Birmingham. Bestiller I Flybilletten til Birmingham hos Travelstart med SAS, betyder det at I Lander i Birmingham International Airport som ligger meget tæt på Birmingham (ca. 15 minutters transport).

Det I skal overveje før i bestiller flybilletten til Birmingham, er om det er besparelsen værd at bestille flybilletten til Birmingham hos Sterling. Umiddelbart sparer i næsten 800 kr., men der er både ekstra transporttid og transportomkostninger ved at flyve med Sterling til Birmingham.

Vi har fundet de billigste flybilletter til Birmingham, I skal bare vælge hvilken én af de nævnte muligheder I ønsker at benytte når I flyver til Birmingham.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar