onsdag den 3. oktober 2007

Flybillet Til München

Det er lige gået op for os, at vi har negligeret vores nærmeste nabo og et af de lande danskerne rejser mest til, Tyskland. Vi har kun undersøgt priserne på flybilletter til Berlin og Flybilletter til Frankfurt, men det står slet ikke mål med den vægtning vi har i vores indlæg. For at rette lidt op på vores udåd, undersøger vi idag priserne på flybilletter til München og hvilken udbyder der har de billigste flybilletter til München.

München er en fantastisk smuk sydtysk by med ægte bayersk stemning. Beliggende i køreafstand fra Alperne, kan München meget vel være udgangspunkt for skiferien. For at det skal være aktuelt kræver det naturligvis at prisen på flybilletterne til München ligger på et fornuftigt niveau.

I vores lille undersøgelse af flybilletter til München, har vi valgt at bestille flybilletter til München over julen. Flybilletterne til Münhen er med udrejse d. 22. december og der flyves hjem fra München en uge senere. Herunder har vi listet de 5 billigste udbydere af flybilletter til München med den billigste udbyder af flybilletter til München øverst.

Flyprice.dk
Pris: 1.860 kr.
Flyselskab: Swiss

Travelstart.dk
Pris: 2.118 kr.
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris: 2.168 kr.
Flyselskab: SAS

MrJet.dk
Pris: 2.180kr.
Flyselskab: SAS

Seat24.dk
Pris: 2.180 kr.
Flyselskab: SAS

Flyprice har den billigste flybillet til München, men I skal dog være opmærksomme på at der flyves med Swiss, hvilket betyder at der på flyveturen til München vil være en mellemlanding.

Flybilletten til München hos Flyprice koster 1.860 kr., hvilket er 258 kr. billigere end flybilletten til München hos Travelstart. Flybilletten til München hos Travelstart er dog en direkte flyvning med SAS, så ønsker i den hurtigste transport, vil vi anbefale jer at bestille flybilletten til München med SAS hos Travelstart. Har I derimod god tid og ikke noget imod at bruge 2-3 timer længere på transporten, er det måske besparelsen værd at bestille flybilletten til München hos Flyprice.

Uanset hvilken løsning I vælger, ønsker vi jer god flyvetur til München.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar