mandag den 17. december 2007

1 Uges Ferie i Alicante

Efter alt juleræset er overstået og de lange mørke nætter og de lange dage på arbejdet kalder igen, er det rart at have noget at se frem til? Vi plejer altid at tage en uge sydpå i februar eller marts, men da vi kun har en uge, skal rejsemålet ikke være for fjernt. Derfor plejer vi at tage til Sydspanien eller de Canariske øer. I år har vi valgt at tage til Alicante, og i den anledning har vi netop foretaget lidt research på ferien, som vi meget gerne vil dele med jer læsere.

De billigste flybilletter til Alicante
Vi holder ferie i Alicante fra d. 16. til 23 februar og har derfor bestilt flybilletter til netop de datoer. Før vi bestilte flybilletterne til Alicante, undersøgte vi markedet for flybilletter til Alicante, og fandt frem til følgende 3 meget forskellige flybilletter til Alicante.

Lastminute.com
Pris: 2.179 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Iberia/British Airways

Sterling
Pris: 2.201 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling Airways

Travelstart.dk
Pris: 2.223 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Lufthansa

Lastminute havde den billigste pris, og flybilletten til Alicante kostede 2.179 kr., hvilket var 22 kr. billigere end Sterlings flybillet til Alicante. Ved at vælge den billigste flybillet hos Lastminute, skulle vi dog have en mellemlanding begge veje. Vores valg faldt på Sterling da de flyver direkte til Alicante og vi slipper for unødige mellemlandinger, det er i vores øjne 22 kr. værd.

Hotel i Alicante
På ferien i Alicante er vi to voksne med to børn. Derfor var det vigtigt for os med et børnevenligt hotel i Alicante. Når vi skal reservere hoteller, bruger vi stort set altid hotels.com, da de har det største udvalg og deres fees er som regel rimelige. Vores valg faldt på det 4-stjernede familievenlige Hotel Del Alba i Alicante.

Hotel Del Alba er moderne har alle de faciliteter en børnefamilie har brug for, og vigtigst af alt, har de tidligere gæster ratet hotellet rigtig godt. I gennemsnit kommer vi til at betale 775 kr./dag. I teorien giver det en god sammenhæng mellem pris og kvalitet, men det ved vi naturligvis først med 100% sikkerhed når vi er der.

Billeje i Alicante
Når vi ankommer til Alicante lufthavn, har vi hos Avis reserveret en bil hele ugen. Da vi er to voksne og to børn, vil vi gerne have en fornuftigt størrelse bil uden det bliver en minivan. Vi har derfor lejet en klasse I bil, hvilket svarer til BMW 320 e. lign. For en hel uge betaler vi € 552 svarende til 4.221 kr. Prisen er inklusiv Skadesforsikring og Tyveriforsikring.

Vi håber I kan bruge nogle af vores erfaringer når I skal bestille ferie til Alicante. Nedenstående har vi lagt links til de udbydere vi har valgt at bestille flybilletter, hotel og billeje i Alicante.

Hotel Del Alba i Alicante bestilt hos: Hotels.com
Billeje i Alicante reserveret hos: Avis

God ferie i Alicante!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar