mandag den 15. oktober 2007

Flybilletter Til Santiago, Chile

Vi kender intet til Santiago, Chile, men vi trænger til at undersøge en destination vi ikke rigtig kender. Derfor håber vi at alle jer der har planer om at rejse til Santiago, får glæde af vores lille undersøgelse.

Da vi befinder os på den sydlige halvklode og vi elsker at holde ferie når det er sommer, undersøger vi hvad flybilletterne til Santiago koster i højsommeren. Vi vælger derfor at undersøge flybilletter til Santiago med udreje d. 2. og hjemsrejse igen 3 uger senere.

Vi har listet de 5 billigste udbydere af flybilletter til Santiago, og medtager udover prisen også antal mellemlandinger og flyselskab. Med udgangspunkt i de informationer, mener vi at have grundlag for at komme med en anbefaling af hvor I skal købe jeres flybilletter til Santiago.

Seat24.dk
Pris: 8.584 kr.
Mellemlandinger: 2/1
Flyselskab: Air France / KLM

Supersaver.dk
Pris: 8.807 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air France

Travellink.com
Pris: 8.867 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Lufthansa

Travelstart.dk
Pris: 8.986 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air France

BigTravel.dk
Pris: 9.180 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air France

Seat24 sælger de billigste flybilletter til Santiago, Chile. Prisen er 8.584 kr. for en retur flybillet til Santiago og der flyved med Air France og KLM. På flyrejsen til Santiago, er der 2 mellemlandinger og på hjemrejsen er der kun en enkelt mellemlanding. Næstbilligste udbyder af flybilletter til Santiago, Chile er Supersaver. Hos Supersaver koster flybilletten til Santiago 8.807 kr. og er altså 223 kr. dyrere end Seat24. Fordelen ved at vælge flybilletten til Santiago hos Supersaver, er at der kun er 1 mellemlanding hver vej.

På så lang en rejse er det altid rarest med kortest mulig rejsetid, og på flyvningen til Santiago vil flybilletten hos Supersaver have en lidt kortere rejsetid. Da det er på udrejsen der er den ekstra mellemlanding, er det ikke det store problem for os, så vi ville sandsynligvis tage den billigste flybillet til Santiago hos Seat24. Havde det derimod været på hjemrejsen, havde vi købt flybilletten til Santiago hos Supersaver.

Vi håber I kan bruge vores råd og at I finder en god flybillet til Santiago.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar