søndag den 6. juli 2008

Flybilletter til Auckland - Kun 9.934 kr.

Vi skrev i det foregående indlæg at vi ville opdatere vores undersøgelser af flybilletter til Australien og New Zealand. Tidligere i dag undersøgte vi priserne på flybilletter til Sydney. Denne undersøgelse følger vi nu op med en undersøgelse af priserne på flybilletter til Auckland på New Zealand.

For at kunne sammenligne priserne mellem vores undersøgelser af priserne på flybilletter til Australien og New Zealand, har vi valgt de samme rejsedatoer. Det betyder at flybilletterne til Auckland har udrejse d. 3 januar og hjemrejse d. 24. januar. Efter at have vist de tre mest interessante flybilletter til Auckland kommer vi med vores anbefaling til køb af flybillet til Auckland.

Flybilletter til Auckland i januar
GoLeif.dk
Pris: 9.934 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Finnair

Travelstart.dk
Pris: 14.468 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/Emirates

Flyprice.dk
Pris: 15.780 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: British Airways

Prisforskel flybilletter til Auckland: 4.534 kr. og 5.846 kr.

Dagens undersøgelse har fundet et rigtigt scoop af en flybillet til Auckland. Prisen på flybilletten til Auckland hos GoLeif med Finnair er 9.934 kr. er rigtig billigt. Som det fremgår ovenstående er flybilletten med Finnair til Auckland også hele 4.534 kr. billigere end næstbilligste flybillet til Auckland hos Travelstart.

Godt nok indebærer flybilletten til Auckland med Finnair to mellemlandinger, hvilket er en mere end flybilletten til Auckland med SAS/Emirates hos Travelstart. Det betyder at den samlede rejsetid med SAS/Emirates er noget kortere end flybilletten til Auckland med Finnair. Besparelsen på 4.534 kr. kan vi vist rolig konkludere er de ekstra timers rejsetid værd.

Vores anbefaling er naturligvis at flybilletten til Auckland bestilles hos GoLeif.

Sammenligner vi priserne på flybilletterne til Auckland med priserne på flybilletterne til Sydney, så er flybilletterne til Auckland overraskende nok 1.834 kr billigere end den billigste flybillet til Sydney.

Læs vores indlæg om flybilletter til Sydney i januar.

Bestil den super billige flybillet til Auckland hos GoLeif.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar