fredag den 12. oktober 2007

Flybilletter Til Cape Town

Her på redaktionen er vi store tilhængere af Sydafrika og har været der flere gange. Sydafrika er i vores øjne et af de mest ideelle vinterrejsemål, klimaet er fantastisk og der er at hav af aktvitetsmuligheder. Elsker I, som os, udendørs aktiviteter, god mad, fantastisk vejr, god vin og mad, kulturelle oplevelser og en storslået natur, så er Sydafrika et must.

For os er Cape Town det perfekte udgangspunkt til en Sydafrikasrejse. Her kan I starte ferien med et par dage i hyggelige omgivelser, før i kører nordpå gennem vinlandet og videre op til Drakensbjergene, før I slutter turen med Safari i en af de mange reservater. Vi kan varmt anbefale jer Kruger National Park, der er den mest kendte men os blandt de absolut bedste.

Vi vil lade jer sammensætte lige præcis den rejse der passer til jer, men vil hjælpe jer med at finde de billigste flybilletter til Cape Town. Når I rejser til Sydafrika skal I give jer god tid og vi anbefaler at I bruger mindst 3 uger på en rundrejse i Sydafrika. For at give jer flest muligt penge til at nyde ferien i Sydafrika, viser vi jer nu hvor I finder de billigste flybilletter til Sydafrika.

Nedenstående viser vi jer de 5 billigste flybilletter til Cape Town. Flybilletterne til Cape Town har udrejse d. 2. februar og hjemrejse d. 23. februar.

Travelstart.dk
Pris: 7.064 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Virgin Atlantic Airways

Seat24.dk
Pris: 7.169 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Virgin Atlantic Airway / South African Airways / British Airways / British Midland

Flyprice.dk
Pris: 7.183 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Lufthansa

GoLeif.dk
Pris: 7.198 kr.
Mellemlandinger: 2 / 1
Flyselskab: Virgin Atlantic Airways / British Midland

Travellink.com
Pris: 7.243
Mellemlandinger: 2 / 1
Flyselskab: Virgin Atlantic Airways

Den billigste flybillet til Cape Town finder I hos Travelstart.dk. Prisen på flybilletten til Cape Town er 7.064 kr og der flyves med Virgin Atlantic til Cape Town. Ved at købe flybilletten til Cape Town hos Travelstart, sparer I 105 kr. ift. at købe den hos Seat24.

Der er ikke den store prisforskel på de 5 billigste flybilletter til Cape Town, og det bør der heller ikke være, da alle på nær Flyprice tilbyder den samme flybillet til Cape Town. Med Flyprice flyves der med Lufthansa og flybilletten til Cape Town koster 119 kr. mere end den gør hos Travelstart. Uanset om I vælger Virgin eller Lufthansa, er rejsetiden stort set identisk, så det kommer ned til et spørgsmål om præference for det ene eller det andet luftfartselskab.

Ønsker i at booke hotel i Cape Town eller andre steder på jeres rundrejse i Sydafrika, vil vi varmt anbefale jer at kigge forbi Hotels.com. De har et kæmpe udvalg af hoteller i hele Sydafrika uanset om I er til 2 el. 5 stjernede hoteller.

Vi håber I får lige så mange fantastiske oplevelser i Sydafrika som vi har haft.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar