torsdag den 11. oktober 2007

Flybilletter Til Manila

Vi forstætter vores undersøgelser af flybilletter til eksotiske destinationer. Dagens undersøgelse bliver af flybilletter til Manila. Før vi går igang med undersøgelsen af flybilletter til Manila, har vi for en gangs skyld ingen idé om prisniveauet for flybilletterne til Manila.

Undersøgelsen af flybilletter til Manila tager udgangspunkt i en flybillet med udrejse til Manila d. 12. januar og hjemrejse til Danmark d. 2. februar. Det giver os 3 ugers rejse, med Manila som udgangspunkt. Der er masser af muligheder for at rejse rundt på Filippinerne, så vi vælger at tage vores udgangspunkt i Manila. I Manila er der ikke i sig selv noget interessant at se, udover slum, så vi vil anbefale jer at rejse hurtigt videre.

Vores undersøgelse af flybilletter til Manila viser at I finder de billigste flybilletter til Manila her:

Flyprice.dk
Pris: 7.079 kr.
Mellemlandinger: Heathrow / Hong Kong
Flyselskab: Cathay Pacific

MrJet.dk
Pris: 7.288 kr.
Mellemlandinger: Heathrow / Hong Kong
Flyselskab: Cathay Pacific

Travelstart.dk
Pris: 7.362 kr.
Mellemlandinger: Heathrow / Hong Kong
Flyselskab: Cathay Pacific

Seat24.dk
Pris: 7.467 kr.
Mellemlandinger: Heathrow / Hong Kong
Flyselskab: Lufthansa / Cathay Pacific

GoLeif.dk
Pris: 7.720 kr.
Mellemlandinger: Amsterdam
Flyselskab: KLM

Den billigste flybillet til Manila finder I hos Flyprice.dk. Her koster flybilletten til Manila 7.079 kr. og der flyves med Cathay Pacific (et Hong Kong baseret flyselskab). Flybilletten til Manila med Cathay Pacific indebærer 2 mellemlandinger. De 4 første udbydere tilbyder alle den samme flybillet til Manila, så passer ruteplanen jer vil vi anbefale jer at bestille flybilletten til Manila hos Flyprice.dk.

Ønsker i at have færrest mulige mellemlandinger når I flyver til Manila, er den billigste alternative flybillet til Manila med KLM hos GoLeif.dk. Den samlede rejsetid er kun marginalt kortere men især på hjemrejsen er der 3 timer at bespare. Så vil I betale 700 kr. ekstra for flybilletten til Manlia kan I spare lidt rejsetid. Ønkser I denne løsning, anbefaler vi at I bestiller flybilletten med KLM hos GoLeif.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar