søndag den 27. juli 2008

Flybilletter til USA - Orlando

Efter at have undersøgt priserne på flybilletter til Miami i Florida, rykker vi et godt stykke op af Floridas østkyst og undersøger priserne på flybilletter til Orlando. Vi foretrækker helt klart at holde ferien i Florida i Miami området, men Orlando området har helt klart også meget at byde på. Når vi holder ferie ved Orlando, plejer vi at leje et hus ude ved kysten, hvorfra vi har vores base. Derfra kan vi gå til stranden og tage bilen til Disney World, Kennedy Space Center, shopping malls og hvad vi ellers har lyst til.

Flybilletterne til Orlando er med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober. Som det er tilfældet med alle de andre flybilletter til USA, undersøger vi priserne fra både København og Billund.

Flybilletter til Orlando fra København
KLM.com
Pris: 6.044 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam Schiphol og Detroit Wayne)
Flyselskab: KLM

Travelstart.dk
Pris: 6.134 kr.
Mellemlandinger: 1 (Washington Dulles og Chicago)
Flyselskab: SAS

KLM tilbyder den billigste flybillet til Orlando fra København. Flybilletten til Orlando med KLM koster 6.044 kr. og er dermed 90 kr. billigere end flybilletten til Orlando med SAS.

Vores vurdering er dog at flybilletten til Orlando med SAS er langt mere attraktiv, idet den kun indebærer 1 mellemlanding hver vej. Flybilletten til Orlando med KLM betyder at der skal mellemlandes i både Amsterdam og Detroit, hvilket gør rejsetiden markant længere end med SAS.

Flybilletter til Orlando fra Billund
KLM.com
Pris:5.895 kr.
Mellemlandinger: (Amsterdam Schiphol og Detroit Wayne)
Flyselskab: KLM

Flybilletten til Orlando fra Billund skal købes hos KLM. Flyrejsen fra Billund indebærer minimum 2 mellemlandinger, og i den kategori er KLM meget billigere end alle andre udbydere.

I modsætning til vores tidligere undersøgelser af flybilletter til USA, er flybilletten fra Billund faktisk en anelse billigere end flybilletten til Orlando fra København. Endelig en destination hvor det er en fordel at rejse fra Billund:-)

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Orlando.

Bestil flybilletterne til Orlando hos Travelstart og KLM.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar