tirsdag den 4. marts 2008

Billige Flybilletter Boston

Vi har af flere omgange undersøgt priserne på flybilletter til New York. Derfor synes vi det er på tide at undersøge priserne på flybilletter til Boston. Boston er en fantastisk New England by med meget historie og en del top universiteter, ikke mindst Harvard. Boston ligger kun nogle få timer fra New York, og vi kan varmt anbefale at kombinere ferien i Boston med et par dage i New York. Bare lad være med at fortælle indbyggerne i den ene by at i skal besøge den anden, der eksisterer en del rivalisering mellem de to byer.

De undersøgte flybilletter til Boston har udrejde d. 21. juni og hjemrejse d. 5. juli. Dermed har I 14 dage til at udforske Boston og omegn. Der er fantastisk smukt og vejret er sandsynligvis godt og dejlig varmt i slutningen af juni og starten af juli. Nedenstående har vi lavet en liste med de 4 billigste udbydere af flybilletter til Boston.

GoLeif.dk
Pris: 4.947 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: British Airways/Virgin Atlantic Airways

Travelstart.dk
Pris: 4.977 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Virgin Atlantic Airways

MrJet.dk
Pris: 5.022 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/British Airways/Virgin Atlantic Airways

Travellink.dk
Pris: 5.022 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Virgin Atlantic Airways

Det er værd at bemærke at det ikke er muligt at flyve direkte fra København til Boston. Dog findes der rigtig mange udenlandske flyselskaber der flyver til Boston, så med en enkelt mellemlanding findes der masser af muligheder. Den billigste flybillet til Boston kan købes hos GoLeif.dk, hvor flybilletten koster 4.947 kr. Som det er tilfældet med de andre udbydere flyves der med British Airways og Virgin Atlantic over London, hvilket også er meget effektivt set i rejsetid.

Da de billigste flybilletter til Boston er identiske, vil vi, på trods af beskedne prisforskelle, anbefale jer at købe flybilletten til Boston hos den billigste udbyder. I dette tilfælde GoLeif.

Læs vores seneste undersøgelse af flybilletter til New York her, og få et overblik over alle vores undersøgte destinationer på Google Maps.

Bestil den billigste flybillet til Boston her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar