tirsdag den 4. marts 2008

Billige Flybilletter Dublin

Dublin er en fantastisk by der har udviklet sig fantastisk de seneste år. Der er kommet utrolig mange nye jobs til byen, blandt de virksomheder der har åbnet kontorer i Dublin er bl.a. Google og Yahoo! Search Marketing. Udover en spirrende optimisme, byder Dublin også på en lang række kulturelle perler og ikke mindst et fantastisk pub/natteliv. Med andre ord, er det kun vejret der kan tælle som undskyldning for ikke at besøge Dublin.

Vi undersøger idag flybilletter til Dublin med udrejse d. 15. maj og hjemrejse d. 18 maj. Nedenstående viser vi en liste med de 3 billigste udbydere af flybilletter til Dublin. Når vi har fundet de 3 billigste udbydere af flybilletter til Dublin, kommenterer vi på resultaterne og kommer med vores anbefalinger.

AerLingus.com
Pris: 775 kr.
Flyselskab: Aer Lingus

MrJet.dk
Pris: 790 kr.
Flyselskab: Aer Lingus

Seat24.dk
Pris: 1.058 kr.
Flyselskab: Aer Lingus

De 3 billigste udbydere af flybilletter til Dublin tilbyder alle den samme flybillet til Dublin med Aer Lingus. Da afgangstidspunkterne er helt identiske, er prisen det eneste parameter vi skal vurdere udbyderne på. Her er Aer Lingus den billigste, dog er flybilletten hos Aer Lingus kun 15 kr. billigere end den kan købes hos MrJet.

På trods af den marginale prisbesparelse ved at købe flybilletten til Dublin direkte hos Aer Lingus, vil vi helt klart anbefale jer at bestille flybilletten til Dublin hos Aer Lingus.

Læs vores tidligere indlæg om billige flybilletter til London, og få overblik over alle vores undersøgelser på Google Maps.

Bestil den billigste flybillet til Dublin her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar