mandag den 3. marts 2008

Billige Flybilletter København-London

Vi foretager løbende undersøgelser af flybilletter København-London, da det er en af danskernes absolutte favorit destinationer. Vores seneste undersøgelse af flybilletter København-London blev foretaget i december, og de flybilletter vi undersøgte var med udrejse d. 6. marts og hjemrejse igen d. 9. marts.

Dagens undersøgelse af flybilletter København-London, bliver foretaget på flybilletter med udrejse d. 24. april og hjemrejse d. 27. april. Nedenstående viser vi jer de 5 billigste udbydere af flybilletter København-London på de valgte datoer:

EasyJet.com
Pris: 522 kr.
Flyselskab: EasyJet

MrJet.dk
Pris: 656 kr.
Flyselskab: EasyJet

Sterling.dk
Pris: 1.133 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Sterling (afrejse Sturup)
Pris: 1.259 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Supersaver.dk
Pris: 1.341 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

EasyJet er som i vores tidligere undersøgelser den klart billigste udbyder af flybilletter København-London. EasyJet er 134 kr. billigere end MrJet, som tilbyder den samme flybillet til London med EasyJet. Alternativet til EasyJet er Sterling, som er ca. 500 kr. dyrere end EasyJet.

Forskellen på EasyJet og Sterling, er at de flyver til hhv. Stansted og Gatwick. Med mindre rejsen bliver meget nemmere ved at flyve til den ene lufthavn frem for den anden, vil vi anbefale jer at bestille flybilletten København-London hos EasyJet.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter København-London her.

Bestil flybilletten hos EasyJet her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar