lørdag den 8. december 2007

Easyjet - De Billigste Flybilletter til London

London er en af de rejsemål vi danskere besøger oftest. Mange rejser på forretningsrejse til London, og dem af os der rejser til London på ferie, rejser langt de fleste på en forlænget weekend. Derfor foretager vi idag vores tredje undersøgelse af flybilletter til London, og igen idag undersøger vi prisen på en forlænget. Nederst i dagens indlæg finder I links til vores tidligere undersøgelser af billige flybilletter til London.

De flybilletter til London vi har undersøgt idag, har udrejse torsdag d. 6 marts og hjemrejse d. 9. marts. I starten af marts burde temperaturerne være fornuftige om med lidt held kan I her få de første forårsfornemmelser. Nedenstående har vi listet de 5 billigste udbydere af flybilletter til London på de valgte datoer.

Easyjet.com
Pris: 492 kr.
Ankomst lufthavn: Stansted
Flyselskab: Easyjet

Sterling.dk
Pris: 1.059 kr.
Ankomst lufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling

Travelstart.dk
Pris: 1.208 kr.
Ankomst lufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling

Lastminute.com
Pris: 1.223 kr.
Ankomst lufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling

Supersaver.dk
Pris: 1.238 kr.
Ankomst lufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling

Easyjet er som tidligere den klart billigste udbyder af flybilletter til London. Flybilletten til London, Stansted, koster kun 492 kr. hos Easyjet. Det er 567 kr. billigere end næstbilligste udbyder af flybilletter til London - Easyjet er med andre ord mere end ½ så billig som nærmeste konkurrent, Sterling.

Den eneste forskel på Easyjet og de efterfølgende 4 flybilletter til London, er at der med Easyjet flyves til Stansted mens der med Sterling flyves til Gatwick. Rejsetiden til det centrale fra de to lufthavne er stort set identisk og det samme er prisen på hhv. Stansted og Gatwick Express.

Servicen hos Easyjet og Sterling er fuldstændig identisk og det samme er priserne ombord, så vi kan kun anbefale jer at bestille flybilletten til London hos Easyjet.

Tidligere undersøgelser af flybilletter til London
Flybilletter Til London For 455 kr.
Flybilletter København-London, Spar 881 kr.
Billige Flybilletter London - Spar 500 kr.

God flytur til London!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar