fredag den 29. februar 2008

Billige Flybilletter til Rabat, Marokko.

Vi har ikke tidligere foretaget undersøgelser af flybilletter i Nordafrika, og efter 165 indlæg synes vi det er på tide. Den mest åbenlyse destination ville umiddelbar være Kairo, men den tager vi senere, og undersøger i stedet hvor I kan købe de billigste flybilletter til Rabat i Marokko.

Vores undersøgelse af flybilletter til Rabat, tager udgangspunkt i flybilletter København-Rabat med udrejse d. 7. juni og hjemrejse d. 14. juni. Vi kender meget lidt til Rabat og ved ikke engang hvilke flyselskaber der flyver dertil samt hvilket prisleje flybilletterne ligger på.

Nedenstående viser vi de 4 billigste udbydere af flybilletter København-Rabat. Udover prisen, viser vi også hvor mange mellemlandinger der er på flyvningen samt hvilket flyselskab der flyves med. Derefter vil vi komme med vores anbefalinger af hvilken flybillet der giver den bedste sammenhæng ml. pris, rejsetid og komfort.

De 4 billigste udbydere af flybilletter København-Rabat er:

KLM.com
Pris: 3.250 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: KLM

GoLeif.dk
Pris: 3.309 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air France

Travelstart.dk
Pris: 3.354 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air France

Seat24.dk
Pris: 3.369 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air France

KLM tilbyder den billigste flybillet København-Rabat og er 59 kr. billigere end flybilletten hos GoLeif. GoLeif tilbyder en flybillet til Rabat med Air France med kun 1 mellemlanding, mens der med KLM er 2 mellemlandinger. Med en prisforskel på kun 59 kr. og ingen kvalitetsforskel mellem KLM og Air France, vil vi helt klart anbefale at bestille flybilletten København-Rabat hos GoLeif med Air France. Ved at vælge flybilletten København-Rabat vil I spare er par timers rejsetid hver vej for kun 59. kr.

Rejser I fra Jylland, kan I finde de billigste indenrigsflybilletter her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar