fredag den 29. februar 2008

Billige Flybilletter København-Malaga

Malaga er et af danskernes foretrukne rejsemål, og rigtig mange har hus eller lejlighed i området. Da det efterhånden er længe siden vi har undersøgt priserne på flybilletter København-Malaga, så nu synes vi det var på tide igen.

Vi har valgt at undersøge priserne på flybilletter København-Malaga før skolernes sommerferie starter, således har nedenstående vist hvor I kan købe de 5 billigste flybilletter med udrejse d. 24 maj og hjemrejse d. 31. maj.

Travelstart.dk
Pris: 1.491 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Iberia

MrJet.dk
Pris: 1.684 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Spanair

Seat24.dk
Pris: 1.684 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Spanair

Travellink.dk
Pris: 1.699 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Spanair

Sterling.dk
Pris: 2.601 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling Airways

Travelstart tilbyder den suværent billigste flybillet København-Malaga. Med en pris på 1.491 kr. er Travelstart 193 kr. billigere end de næstbilligste udbydere af flybilletter København-Malaga. Af de 5 viste flybilletter København-Malaga, er det kun Sterling der tilbyder en direkte flyvning. Hos de 4 andre udbydere hvor der flyves med Iberia eller Spanair inkluderer turen en mellemlanding i Madrid.

Mellemlandingen som flyrejserne med de 4 billigste udbydere indebærer at rejsetiden fra København til Malaga bliver 6-8 timer, men rejsetiden med Sterling er lige under 4 timer. På trods af den ekstra rejsetid som mellemlandingen indebærer, ville vi vælge at købe flybilletten København-Malaga hos den billigste udbyder, Travelstart. Ved at købe flybilletten her bliver rejsetiden noget længere, men vi sparer også 1.110 kr. pr. flybillet København-Malaga.

Læs vores tidligere undersøgelser af flybilletter København-Malaga og flybilletter Billund-Malaga.

Bestil den billigste flybillet København-Malaga hos Travelstart.

1 kommentar:

  1. Det er super med jeres undersøgelser. Priserne kan man godt selv finde, men synes det kan være svært at vurdere om det er værd at spare kr. 300 på en flybillet men så have en mellemlanding. Til Malaga vil vi helst flyve direkte, men så skal man bestille i GOD tid, hvis man skal ha nogen af Sterlings billige flybilletter til Malaga.

    SvarSlet