torsdag den 28. februar 2008

Billige Flybilletter Dakar

Dakar, Senegals, hovedstad ligger helt vidunderligt på Cape Verde halvøen ved Atlanterhavskysten. Udover dejlige beliggenhed og fantastiske klima hele året rund, har Dakar også en meget interessant historie og har siden 14-tallet været under portugisisk, hollandsk, engelse og fransk koloniherredømme. Det er dog helt klart den franske indflydelser der er mest markant i Dakar og Senegal.

Vi har valgt at undersøge priserne på flybilletter til Dakar med udrejse d. 10. maj og hjemrejse d. 24 maj. I den periode ligger dagtemperaturen på 28 °C og der falder meget sjældent regn i maj. Nedenstående viser vi de 3 billigste udbydere af flybilletter til Dakar og efterfølgende kommer vi med vores anbefalinger.

TAP - Air Portugal
Pris: 6.128 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: TAP - Air Portugal

Travelstart.dk
Pris: 6.143 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SN Brussels Airlines/TAP Air Portugal

Seat24.dk
Pris: 6.158 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: TAP - Air Portugal

Den billigste flybillet til Dakar kan købes hos TAP - Air Portugal der tilbyder flybilletten til 6.128 kr. Prisforskellen mellem de 3 billigste udbydere af flybilletter til Dakar er meget lille og flybilletterne er alle med TAP - Air Portugal. Dog er den er lille forskel i afrejse- og hjemrejsetidspunkterne. Hos alle 3 udbydere tilbydes der flybilletter med ankomst i Dakar kl. 0:15 og afrejse fra Dakar kl. 02:15. Det er lidt akavede rejsetidspunkter og derfor vil vi anbefale jer at købe flybilletten til Dakar hos Travelstart, der også tilbyder flybilletter til Dakar med mere menneskelige ankomst- og afrejsetidspunkter.

Læs en tidligere undersøgelse af flybilletter til Accra, Ghana.
Bestil flybilletten til Dakar hos Travelstart her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar