tirsdag den 15. januar 2008

Her Er De Billigste Flybilletter Til Accra, Ghana

Idag undersøger vi hvor I kan finde de billigste flybilletter til en mindre velkendt destination, nemlig Accra i Ghana. Accra ligger meget tæt på Ækvator, hvilket betyder at det er højsommer i vores forår og efterår. Vores undersøgelse af billige flybilletter til Accra, Ghana, er foretaget på flybilletter med udrejse d. 8. marts og hjemrejse d. 22. marts.

Vores primære mål er at finde den billigste flybillet til Accra men vi medtager også rejsetid og flyselskab i vores vurdering. Derfor viser vi både pris, antal mellemlandinger samt flyselskab i vores undersøgelse af flybilletter til Accra. Nedenstående viser vi jer, hvor I kan købe de 3 billigste flybilletter til Accra.

Travellink.com
Pris: 5.793
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Lufthansa

Supersaver.dk
Pris: 6.344 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Lufthansa

KLM.com
Pris: 7.387 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: KLM

Travellink tilbyder en markant billigere flybillet til Accra end de næstbilligste udbydere. Ved at bestille flybilletten til Accra hos Travellink opnår I en besparelse på 551 kr. Hos Travellink flyves der til Accra med Lufthansa, og der er 1 mellemlanding på vejen. Supersaver, der er næstbilligst, tilbyder den eksakt samme flybillet med Lufthansa.

Alternativet til Lufthansa er KLM, men flybilletten til Accra er 1.500 kr. dyrere og rejsetiden er længere. Da komforten hos Lufthansa og KLM er stort set identiske, kan vi kun anbefale jer at bestille flybilletten til Accra hos Travellink.

2 kommentarer:

  1. jeg vil gerne have fly billet til Ghana, fra den 26 juni til den. 27 juli cwoodsmail@yahoo.com Jeg vil meget gerne høre fra jer.
    tak
    collins

    SvarSlet
  2. Hej Collins,

    Denne besked er også sendt til din email.

    Tak for din besked på vores blog http://billige-flybilletter.blogspot.com.

    Vi sælger ikke flybilletter men undersøger udelukkende hvor du kan købe de billigste flybilletter til udvalgte rejsemål.

    Vi har undersøgt hvor du kan købe den billigste flybillet til Accra med udrejse d. 26. juni og hjemrejse d. 27. juni. Den billigste flybillet vi har fundet kan bestilles hos Flyprice.dk.

    Flybilletten til Accra hos Flyprice.dk koster 7.970 kr. eksklusiv afbestillingsforsikring. Der flyves med British Airways over London til Accra. Flybilletten kan bestilles hos www.flyprice.dk

    Har du brug for en flybillet med fleksible ud- og hjemrejse datoer, kan denne bestilles direkte hos www.klm.com fra 9.805 kr. Med KLM mellemlander du i Amsterdam på vej til Accra.

    Håber vores svar kan bruges!

    Med venlig hilsen,
    Redaktionen

    SvarSlet