onsdag den 27. februar 2008

Flybilletter Danmark Sommer 2008

Vi foretager løbende undersøgelser af flybilletter mellem de 3 "store" lufthavne i Jylland og København. Senest foretog vi en undersøgelse af flybilletter fra Århus, Aalborg og Billund til København over Påske.

Idag undersøger vi de samme 3 ruter, men denne gang bliver det i industriferien. På alle 3 ruter undersøger vi flybilletter med udrejse d. 5. juli og hjemrejse fra København d. 12. juli. På hver rute viser vi de 3 billigste udbydere af flybilletter. Efter at have listet de 3 billigste udbydere kommenterer resultaterne og kommer med vores anbefalinger.

De 3 billige flybilletter Århus-København kan købes hos:

Supersaver.dk
Pris: 641 kr.
Flyselskab: SAS/Cimber Air

Travelstart.dk
Pris: 686 kr.
Flyselskab: SAS

Travellink.dk
Pris: 790 kr.
Flyselskab: SAS

Supersaver tilbyder den billigste flybillet Århus-København på de valgte datoer. Med en pris på 641 kr. er Supersaver markant billigere end de 2 andre udbydere, og vi vil helt klart anbefale jer at købe flybilletten Århus-København hos Supersaver.

På ruten Aalborg-København er de 3 billigste udbydere af flybilletter som følger:

Sterling.dk
Pris: 753 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Supersaver.dk
Pris: 910 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Travelstart.dk
Pris: 939 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Som i tidligere undersøgelser, er Sterling den billigste udbyder af flybilletter på ruten Aalborg-København. Med en pris på 753 kr., er Sterling 157 kr. billigere end Supersaver på ruten Aalborg-København.

På ruten Billund-København tilbyder nedenstående 3 udbydere de billigste flybilletter:

Travelstart.dk
Pris: 895 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Cimberair.dk
Pris: 902 kr.
Flyselskab: Cimber Air

MrJet.dk
Pris: 910 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Den billigste flybillet Billund-København kan købes hos Travelstart til 895 kr. De 3 billigste udbydere tilbyder alle flybilletter med Cimber Air. Pudsigt nok kan flybilletten med Cimber Air købes billigere hos Travelstart end den kan på Cimber Airs egen hjemmeside. På trods af relativt beskedne prisforskelle, vil vi alligevel anbefale jer at købe flybilletten Billund-København hos Travelstart.

Det danske marked for indenrigsflybilletter må anses som værende ret fragmenteret. På de ruter er den billigste udbyder af flybilletter forskellig på hver af ruterne. Generelt må Supersaver og Travelstart anses som værende det bedste bud når der skal bestilles billige flybilletter i Danmark, idet de begge figurer blandt de 3 billigste udbydere på 2 ud af 3 ruter.

Læs vores undersøgelse af flybilletter i Danmark over Påske her.

Bestil den billigste flybillet Århus-København hos Supersaver.dk.
Bestil den billigste flybillet Billund-København hos Travelstart.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar