onsdag den 27. februar 2008

Flybilletter København-Karachi

Karachi er med sine 12-13 mio. indbyggere en af verdens mest befolkede byer. Da vi ikke har beskæftiget os meget med denne region, synes vi at Karachi ville være en god start. Vi tror at der er størst efterspørgsel efter flybilletter København-Karachi over sommeren, vælger vi at undersøge priserne på flybilletter København-Karachi med udrejse d. 5. juli og hjemrejse d. 26. juli.

Vi vil nedenstående vise hvor I kan købe de 3 billigste flybilletter København-Karachi. Under listen med resultater vil vi kommentere på resultatet af vores lille undersøgelse.

Travelstart.dk
Pris: 5.786 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Qatar Airways

Seat24.dk
Pris: 5.801 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Qatar Airways

MrJet.dk
Pris: 6.367 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: SAS/Etihad Airways

Travelstart tilbyder den billigste flybillet København-Karachi, men Seat24 er kun 15 kr. dyrere. Den eneste forskel på de to billigste udbyderes flybilletter København-Karachi, er at hjemrejsen med Seat24 er 2 timer kortere. Det betyder i dette tilfælde at I ved en merbetaling på kun 15 kr. pr. flybillet vil få en 2 timer kortere hjemrejse.

Da flybilletterne ellers er helt identiske vil vi helt klart anbefale jer at bestille flybilletten København-Karachi hos Seat24.dk. Flybilletten hos MrJet er dels lidt dyrere, men da vi heææer ikke kender flyselskabet Etihad, vil vi ikke anbefale den løsning.

Hvis I rejser fra provinsen, kan I læse hvor I kan købe de billigste flybilletter til København her.

Bestil flybilletten København-Karachi hos Seat24.dk her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar