mandag den 25. februar 2008

Billige Flybilletter Billund-Oslo

Idag retter vi igen vores fokus mod vores jyske læsere, og undersøger priserne på flybilletter Billund-Oslo. Oslo har de seneste 10 år gennemgået en rivende udvikling, og er idag en vidunderlig lille storby med et hav af tilbud til byens indbyggere og besøgende.

Vi er blevet anbefalet at tage en forlænget weekend til Oslo, og derfor undersøger vi priserne på flybilletter Billund-Oslo med udrejse torsdag d. 22. maj og hjemrejse søndag d. 25. maj. Vi har valgt slutningen af maj måned, da vi der besøger Oslo før sommerens store turist rykind.

De 3 billigste flybilletter Billund-Oslo kan købes hos disse 3 udbydere:

MrJet.dk
Pris: 686 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Supersaver.dk
Pris: 701 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Travelstart.dk
Pris: 790 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

MrJet tilbyder den billigste flybillet Billund-Oslo på de udvalgte rejsedatoer. Med en pris på 686 kr. er MrJet 15 kr. billigere end Supersaver og 104 kr. billigere end Travelstart. De 3 billigste udbydere tilbyder alle de samme flybilletter med Sterling Airways.

Alternativerne til at flyve med Sterling er 1) at købe flybilletten Billund-Oslo hos GoLeif med British Airways til 1.148 kr. eller 2) købe flybilletten Billund-Oslo hos Cimber Air til 1.379 kr.

Vores anbefaling vil helt klart være at købe den billigste flybillet Billund-Oslo hos MrJet med Sterling Airways.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Oslo her.

Bestil den billigste flybillet Billund-Oslo her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar