mandag den 7. juli 2008

Flybilletter til Melbourne i Januar

Vi fortsætter vores undersøgelser af flybilletter til Australien og New Zealand. Efter at have undersøgt priserne på flybilletter til Sydney og Auckland, undersøger vi i dag priserne på flybilletter til Melbourne.

Da vi rigtig gerne vi sammenligne priserne på de forskellige destinationer i Australien og New Zealand vælger at undersøge de samme rejsedatoer. Således har der undersøgte flybilletter til Melbourne udrejse d. 3. januar og hjemrejse d. 24. januar. Nedenstående viser vi de mest interessante flybilletter til Melbourne og kommenterer resultaterne.

Flybilletter til Melbourne i Januar
Travelstart.dk
Pris: 11.307 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: SAS/Emirates

Supersaver.dk
Pris: 12.158 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Qantas

Prisforskel flybilletter til Melbourne: 851 kr.

Travelstart tilbyder den billigste flybillet til Melbourne med SAS og Emirates til 11.307 kr. Flyvningen til Melbourne med SAS og Emirates medfører 2 mellemlandinger hver vej.

Flybilletten til Melbourne hos Supersaver med Qantas til 12.158 kr. indebærer kun 1 mellemlanding hver vej. Det betyder at rejsetiden med Qantas bliver noget kortere end flyvningen til Melbourne med SAS og Emirates.

På så lang en rejse, vil vi gøre meget for at forkorte rejsetiden mest mulig. For os vil det helt sikkert være de 851 kr. ekstra værd bestille 1 stops flybilletten til Melbourne med Qantas hos Supersaver.

Sammenligner vi priserne med flybilletterne til Sydney og Auckland, så er flybilletten til Auckland med Finnair meget billigere end flybilletten til Melbourne. Flybilletten til Melbourne er ca. 400 kr. billigere end flybilletten til Sydney. Vi havde egentlig forventet at flybilletten til Sydney ville være billigst og flybilletten til Auckland dyrest, men det er helt modsat.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Australien.

Bestil den billigste flybillet til Melbourne hos Travelstart og bestil flybilletten til Melbourne med den korteste rejsetid hos Supersaver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar