lørdag den 19. juli 2008

Flybilletter til London

London er sandsynligvis det mest populære storby rejsemål for danskerne, og vi sørger da også for hyppigt at undersøge priserne på flybilletter til London. Senest undersøgte vi priserne på flybilletter til London med udrejse d. 2. oktober og hjemrejse d. 5. oktober.

Her til formiddag har vi så undersøgt priserne på flybilletter til London fra København, Billund, Århus og Aalborg, med udrejse d. 23. oktober og hjemrejse d. 26. oktober. Et tidspunkt hvor vi så småt nærmer os tiden for juleindkøb (hvor forfærdeligt at nævne det midt i juli), og hvilket sted er bedre til den slags end London?

Flybilletter til London fra København
EasyJet.com
Pris: 656 kr.
Ankomst Lufthavn: London Stansted
Flyselskab: EasyJet

EasyJet er suværent den billigste udbyder af flybilletter til London fra København. Nærmeste forfølger er "lavprisselskabet" Sterling, hvor flybilletten til London koster 1.126 kr. Der er, som i de tidligere undersøgelser af flybilletter til London, milevid forskel på EasyJet og alle de andre.

Flybilletter til London fra Billund
RyanAir.com
Pris: 688 kr.
Ankomst Lufthavn: London Stansted
Flyselskab: RyanAir.com

Heller ikke her er der noget nyt under solen. RyanAir tilbyder den billigste flybillet til London fra Billund. Her er nærmeste konkurrent igen Sterling, der tilbyder flybilletten til London fra Billund til 1.022 kr.

Flybilletter til London fra Århus
Travelstart.dk
Pris: 2.133 kr.
Ankomst Lufthavn: London Heathrow
Flyselskab: SAS

Århus er helt klart den af de undersøgte lufthavne hvor flybilletten til London er dyrest. Det skyldes at der ikke er nogle af lavprisselskaberne der havde ledige flybilletter på ruten Århus-London. Derfor tegner der sig også et mere uklart billede af hvilken udbyder der tilbyder de billigste flybilletter til London. I denne omgang er det Travelstart, der tilbyder flybilletten til London fra Århus til 2.133 kr. med SAS. Prisforskellen til de andre ubydere er ikke særlig stor, men det er de samme flybilletter til London de tilbyder, så I skal naturligvis vælge den billigste flybillet til London.

Flybilletter til London fra Aalborg
Sterling.dk
Pris: 1.619 kr.
Ankomst Lufthavn: London Gatwick
Flyselskab: Sterling Airways

Efter to 2. pladser er Sterling den billigste udbyder af flybilletter til London fra Aalborg. Sterling er suværent den billigste udbyder af flybilletter til London fra Aalborg, og da de samtidig er det eneste flyselskab der flyver direkte, er valget meget enkelt.

Læs vores indlæg om flybilletter til London i starten af oktober.

Bestil de billigste flybilletter til London hos EasyJet, RyanAir.com og Travelstart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar