fredag den 11. april 2008

Flybilletter til Australien

Det er meget længe siden vi sidst undersøgte priserne på flybilletter til Australien. Da Australien er et fjernt og dyrt rejsemål, forventer vi at vores læsere planlægger deres rejse i god tid. Derfor undersøger vi idag priserne på flybilletter til Australien med udrejse d. 8. november og hjemrejse igen 3 uger senere.

Vi har valgt at undersøge priserne på flybilletter til de to storbyer Sydney og Melbourne, der typisk er udgangspunktet for en rundrejse i Australien. Vi forventer at priserne på en returbillet til Sydney eller Melbourne ligger lige omkring 10.000 kr. pr. flybillet. Vi vælger at vise de 3 billigste flybilletter til Sydney og Melbourne, hvor til vi knytter nogle kommentarer. Med udgangspunkt i det, kan I vælge hvilken flybillet til Australien der passer bedst til netop jeres behov.

De tre billigste flybilletter til Sydney bestilles her:

SkyTours.se
Pris: 9.968 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: British Airways/Virgin Atlantic

TravelPartner.se
Pris: 9.997 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Virgin Atlantic

BudJet.dk
Pris: 10.341 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Virgin Atlantic

Prisforskel mellem de 3 billigste flybilletter til Sydney: 373 kr.

Prisen på flybilletten til Sydney lå meget tæt på de 10.000 kr. vi havde forventet. Prisforskellen mellem de 2 billigste udbydere af flybilletter til Sydney er marginal, men den billigste flybillet har, udover prisen, den fordel at den kun medfører 1 mellemlanding hver vej. Vores anbefaling er helt klart at I bestiller flybilletten til Sydney hos SkyTours.

De 3 billigste flybilletter til Melbourne bestilles her:

Travelstart.se
Pris: 10.206 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Qantas (verdens sikreste flyselskab)

Flygtorget.se
Pris: 10.296 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Qantas

Opodo.co.uk
Pris: 10.296 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Qantas

Prisforskel på flybilletten til Melbourne: 90 kr.

Prisforskellen mellem de tre billigste udbydere af flybilletter til Melbourne er beskedne 90 kr. Da Travelstart og Flygtorget, tilbyder den samme flybillet til Melbourne, vil vi vælge Travelstart af 2 grunde 1) de er billigst og 2) vi kender dem bedre en flygtorget og ved at de ofte tilbyder de billigste flybilletter.

Priserne på flybilletterne til Australien lå på det niveau vi havde forventet. Samtidig havde også forventet at der ville være en lille prisforskel på flybilletterne til hhv. Sydney og Melbourne, hvilket også er tilfældet. For at få et yderligere indtryk af prisniveauet på flybilletter til Australien, anbefaler vi jer at læse vores tidligere indlæg om flybilletter til Sydney og Melbourne.

Bestil den billigste flybillet til Sydney hos SkyTours el. bestil den billigste flybillet til Melbourne hos Travelstart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar