fredag den 3. august 2007

Flybillet Til Sydney - En Dyr Fornøjelse!

Før jeg besluttede at rejse til Sydafrika, var Sydney, Australien med i kapløbet om at blive næste rejsemål. Da jeg lige gerne ville rejse til Sydafrika og Australien, blev det i sidste ende prisen på flybilletterne der blev afgørende. Som du kan læse i tidligere indlæg er priserne på flybilletter til Johannesburg i øjeblikket meget lave, men jeg synes nu alligevel at jeg vil vise de 5 bedste priser på returbilletter til Sydney.

Rejseperioden er ligeledes 8. november til 29. november, og de viste er oplsyninger er som altid pris, antal mellemlandinger og flyselskab.

Travellink.com
Pris: 9.236 kr.
Antal mellemlandinger: 1
Flyselskab: Virgin Atlantic

Bigtravel.dk
Pris: 9.240 kr.
Antal mellemlandinger: 1
Flyselskab: Virgin Atlantic

GoLeif.dk
Pris: 9.428 kr.
Antal mellemlandinger: 1
Flyselskab: British Airways / Virgin Atlantic

Travelstart.dk
Pris: 9.436 kr.
Antal mellemlandinger: 1
Flyselskab: Virgin Atlantic

Seat24
Pris: 9.548 kr.
Antal mellemlandinger: 1
Flyselskab: Virgin Atlantic / SAS / British Airways

Travellink og BigTravel har de billigste billetter, men tages den samlede billetpris i betagtning, er der ikke den store forskel, men er man ikke opmærksom bliver prisen hurtigt et par tusinde kroner dyrere.

Skulle du ønske at flyve med verdens sikreste flyselskab, Qantas Airways, findes de billigste flybilletter til Sydney på Flyprice.dk og en returbillet koster 9.832 kr. Ja, 600 kr. ekstra er vel meget rimeligt for at flyve så langt med verdens sikreste flyselskab.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar