fredag den 3. august 2007

Aalborg - København

Indtil videre har vi behandlet flybilletter fra Oslo til Sydney. Nu er turen kommet til lidt indenrigsbilletter. Vi behandler ruten Aalborg - København og ser hvor du kan finde de billigste flybilletter.

Vi har undersøgt prisen på en returbillet med udrejse fredag d. 12. oktober og hjemrejse søndag d. 14. oktober. Da der åbenlyst ikke er nogen mellemlanding mellem Aalborg og København, har vi udelukkende medtaget pris og flyselskab. Her finder du de fem billigste flybilletter på ruten Aalborg - København:

Sterling.dk
Pris: 520 kr.
Flyselskab: Sterling

Travelstart
Pris: 580 kr.
Flyselskab: Sterling

Supersaver.dk
Pris: 580 kr.
Flyselskab: Sterling

GoLeif.dk
Pris: 632 kr.
Flyselskab: SAS

Cimber.dk
Pris: 670 kr.
Flyselskab: CimberAir

Der er altså hurtigt 150 kr. at spare ved at vælge den billigste udbyder frem for den 5. billigste på ruten Aalborg - København. Vi synes priserne er meget rimelige og ikke voldsomt meget dyrere end andre transportformer, som eksempelvis tog. Dog kan rejsetiden hurtigt blive den samme med fly, hvis du har lidt transport til og fra lufthavnene.

Vi er lidt forbavset over CimberAirs manglende konkurrenceevne på prisen, da vores indtryk var at de var de billigste på ruten, det er tydeligvis ikke tilfældet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar