søndag den 30. september 2007

Flybilletter Til Melbourne

Vi elsker Australien og ville ønske at vi kunne rejse dertil hver vinter. Desværre kommer det ikke til at ske denne vinter, men derfor vil vi stadigvæk servicere jer der skal til Australien. Vi har tidligere undersøgt hvor I finder de billigste flybilletter til Sydney, så derfor tester vi idag flybilletter til Melbourne, en af de andre store destinationer i Australien.

Det er absolut bedst at rejse til Australien i de danske vintermåneder, og derfor har vi valgt at undersøge hvor I finder de billigste flybilletter til Melbourne i januar. Helt nøjagtigt har vi valgt at undersøge hvor I finder de billigste flybilletter til Melbourne med udrejse d. 12. januar og hjemrejse fra Melbourne d. 2. februar.

Idag vælger vi at vise hvor I kan finde købe de 6 billigste flybilletter til Melbourne.

Flyprice.dk
Pris: 11.040 kr.
Mellemlanding: London Heathrow
Flyselskab: Qantas Airways

MrJet.dk
Pris: 11.932 kr.
Mellemlanding: Frankfurt & Sydney / London Heathrow
Flyselskab: SAS og Qantas Airways

Travelstart.dk
Pris: 12.336 kr.
Mellemlanding: Frankfurt & Singapore
Flyselskab: Lufthansa

GoLeif.dk
Pris: 12.386 kr.
Mellemlanding: Frankfurt & Singapore
Flyselskab: SAS & Lufthansa

Seat24.dk
Pris: 12.446 kr.
Mellemlanding: Frankfurt & Singapore
Flyselskab: SAS & Lufthansa

Travellink.com
Pris: 12.526 kr.
Mellemlanding: Frankfurt & Singapore
Flyselskab: Lufthansa

Flyprice er helt suverænt den billigste udbyder af flybilletter til Melbourne. Prisen på flybilletten til Melbourne er hos Flyprice.dk på 11.040, hvilket er 891 kr. billigere end næstbilligste udbyder, MrJet.dk. Sammeligner vi Flyprice med Travellink.com, er der en besparelse på 1.486 kr. ved at vælge Flyprice.dk.

Der er stort set ingen forskel i rejsetiden, uanset hvilken af ovenstående udbydere af flybilletter til Melbourne. Rejsetiden til Melbourne ligger på 25-27 timer uanset om I flyver til Melbourne over London el. Frankfurt og Singapore.

Da rejsetiden er identisk, kan vi kun anbefale jer at købe flybilletten til Melbourne hos den billigste udbyder af flybilletter til Melbourne, i dette tilfælde Flyprice.dk.

God fornøjelse Down Under!

1 kommentar:

  1. Jeg anbefaler en ven, som var planlægning af en tur gennem Østeuropa. http://www.hostelrail.com siden kaldes og er meget god, fordi du kan også bestille togbilletter og indkvartering til meget overkommelige priser. Derudover er der nogle omhandler, at hvis du får tid til at få turen praktisk given

    SvarSlet