torsdag den 10. april 2008

Køre eller Flyve til Göteborg?

Vi er i øjeblikket i Göteborg til et seminar. Da vi brugte 4 timer på at køre fra København til Göteborg, ville vi lige undersøge prisen på en flybillet, for at se om det er en bedre løsning. I ren og skær tid, vil der for vores del, være 1-2 timers besparelse på rejsetiden, så flybilletten til Göteborg fra København, må ikke være markant dyrere end benzinforbruget samt en returbillet over broen eller på Helsingør-Helsingborg overfarten.

Vi har undersøgt hvor den billigste flybillet til Göteborg fra København kan købes, med udrejse d. 5. juni og hjemrejse d. 8. juni. Den billigste flybillet til Göteborg på de udvalgte datoer købes her:

Sterling.com
Pris: 448 kr.
Flyvetid: 45 min.
Flyselskab: Sterling Airways

Flybillletten til Göteborg koster det samme som en returbillet over broen eller med færgen Helsingør-Helsingborg. Den forventede rejsetid forventes at være 1-2 timer kortere, men i rejseomkostningerne skal også tillægges transport til og fra lufthavnen. Med disse inkluderet bliver omkostningerne ved at flyve og ved at køre stort set identiske, hvis ikke flyrejsen + transportomkostninger ender med at blive den dyreste transport form.

Valget er jeres, men vi foretrækker køreturen såfremt det er i selskab med personer vi synes godt om:o) Vi har fundet den billigste flybillet til Göteborg, såfremt i foretrækker at flyve.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar