tirsdag den 29. juli 2008

Flybilletter til USA - New Orleans

Her til morgen undersøger vi som sidste destination i sydøst USA priserne på flybilletter til New Orleans. De undersøgte flybilletter til New Orleans er med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober. Som alle de andre undersøgte flybilletter til USA viser vi de bedste flybilletter til New Orleans fra både København og Billund.

Flybilletter til New Orleans fra København
Flyprice.dk
Pris: 5.537 kr.
Mellemlandinger: 2 (Frankfurt/Washington Dulles)
Flyselskab: Lufthansa/SAS/United Airlines (Star Alliance)

Ebookers.com
Pris: 7.462 kr.
Mellemlandinger: 1 (Atlanta)
Flyselskab: Delta Airlines

Flyprice tilbyder den billigste flybillet til New Orleans fra København. Flybilletten til New Orleans hos Flyprice koster 5.537 kr., indebærer 2 mellemlandinger og bliver opereret af Lufthansa. 2 mellemlandinger til New Orleans er naturligvis ikke optimalt, men alternativet er at betale små 2.000 kr. mere pr. flybillet og dermed skære antallet af mellemlandinger ned til 1.

Vi synes det er for dyrt at betale 2.000 kr. ekstra for en rejsetid der er 6-7 timer kortere. Især når den kortere rejsetid er med Delta Airlines, der som minimum er 1 klasse under Lufthansa. Vi anbefaler derfor at I bestiller flybilletten til New Orleans hos Flyprice.

Flybilletter til New Orleans fra Billund
KLM.com
Pris: 4.537 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Memphis)
Flyselskab: KLM Royal Dutch Airlines

Som på mange af de andre undersøgte flybilletter til USA fra Billund, tilbyder KLM den bedste og billigste flybillet. Flybilletten til New Orleans fra Billund indebærer minimum 2 mellemlandinger, hvilket er det I får hos KLM. Da flybilletten til New Orleans med KLM samtidig er den billigste, er valget meget klar. Flybilletten til New Orleans fra Billund skal bestilles hos KLM.

Sammenligner vi priserne på flybilletter til New Orleans fra hhv. København og Billund, er flybilletten fra Billund næsten 1.000 kr. billigere end flybilletten fra København. I de tidligere undersøgelser af flybilletter til USA, har flybilletterne fra København typisk været 200 kr. billigere end flybilletterne fra Billund - New Orleans er anden historie!

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til New Orleans.

Bestil de billigste flybilletter til New Orleans hos hhv. Flyprice og KLM.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar