tirsdag den 1. juli 2008

Billige Flybilletter til Stockholm

At finde billige flybilletter til Stockholm, hvad skal man ellers bruge tiden på, når man sidder på Caffé Ritazza i Arlanda og venter på flyveren? Jeg ved det ikke, men mit bedste bud bliver at finde billige flybilletter til Stockholm, idet der ikke er meget andet at lave end at spise kanelbullor og drikke kaffe.

Nej, det skal retfærdigvis siges at Arlanda er en ganske udemærket lufthavn, dog mangler den en ordentlig restaurant.

De undersøgte flybilletter til Stockholm har udrejse d. 4 september og hjemrejse d. 7. september, således er der lagt op til at tilbringe en forlænget weekend i Stockholm. Stockholm er en fantastisk smukt by med masser af attraktioner, og ikke mindst klodens smukkeste piger, hvilket man ikke betvivler efter at have tilbragt 1 dag i byen.

De billigste flybilletter til Stockhom bestilles her:

Norwegian.no
Pris: 686 kr.
Flyselskab: Norwegian

Supersaver.dk
Pris: 731 kr.
Flyselskab: SAS

Prisforskel flybilletter til Stockholm: 45 kr.

Da vi partout ikke flyver med Norwegian efter deres sløje kundepleje efter overtagelsen af Flynordic, er vores anbefaling at fravælge Norwegian og i stedet købe flybilletten til Stockholm hos Supersaver. Det kan godt være at flybilletten til Stockholm med SAS hos Supersaver er godt givet ud, men det betaler vi gerne for ikke at støtte Norwegian.

En flybillet til Stockholm for kun 731 kr., er efter vores overbevisning en meget fornuftig pris. Vi havde rent faktisk forventet at flybilletterne til Stockholm havde været 200-300 kr. dyrere.

Læs vores seneste undersøgelse af flybilletter til Stockholm.

Bestil flybilletten til Stockholm hos Supersaver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar