lørdag den 26. januar 2008

Billige Flybilletter København-Stockholm.

København-Stockholm er en af de mest populære flyruter, og derfor har vi idag besluttet os undersøge hvor I kan købe de billigste flybilletter København-Stockholm. Stockholm er en fantastisk smuk by med god mad og masser af attraktioner.

Vores undersøgelse af flybilletter København-Stockholm er foretaget på flybilletter med udrejse d. 20. marts og hjemrejse d. 23. marts. Nedenstående har vi vist jer de 5 billigste udbydere af flybilletter København-Stockholm på de valgte datoer.

Sterling
Pris: 693 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Supersaver.dk
Pris: 790 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Budjet.dk
Pris: 850 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk
Pris: 850 kr.
Flyselskab: SAS

MrJet.dk
Pris: 864 kr.
Flyselskab: SAS

Sterling tilbyder den billigste flybillet til Stockholm, og er hele 97 kr. billigere end Supersaver der tilbyder den samme flybillet til Stockholm med Sterling. Alternativet til at flyve med Sterling til Stockholm er at bestille flybilletten hos Budjet el. Travelstart hvor der flyves med SAS. Fordelen ved at bestille flybilletten med SAS, er at I får flere afrejse og hjemrejse tidspunkter at vælge imellem. Passer rejsetiderne med Sterling jer godt, vil vi helt klart anbefale jer at bestille den billigste flybillet København-Stockholm hos Sterling.

Læs vores tidligere undsøgelser af billige flybilletter til Stockholm her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar