mandag den 14. juli 2008

Flybilletter til Rio de Janeiro

Efter at have undersøgt priserne på flybilletter til en lang række vinterrejsemål i Australien, New Zealand, Asien og Afrika. Fortsætter vi nu med at undersøge flybilletter til Sydamerika, hvor vi forestiller os at undersøge 4-5 rejsemål.

I første omgang undersøger vi priserne på flybilletter til Rio de Janeiro i Brasilien. Flybilletterne til Rio de Janeiro er med udrejse d. 3. januar og hjemrejse d. 24. januar. Vi viser de mest interessante flybilletter til Rio de Janeiro vurderet ud fra pris, rejsetid og flyselskab. Efter at have vist de mest interessante flybilletter til Rio de Janeiro kommenterer vi på resultaterne og kommer med vores anbefalinger.

Flybilletter til Rio de Janeiro
Supersaver.dk
Pris: 5.835 kr.
Mellemlandinger: 2 (Frankfurt/Sao Paolo)
Flyselskab: SAS/TAM Linhas Aereas

Rejsefeber.dk
Pris: 7.148 kr.
Mellemlandinger: 1 (Lissabon)
Flyselskab: Air Portugal TAP

Prisforskel flybilletter til Rio de Janeiro: 1.313 kr.

Flybilletterne til Rio de Janeiro kan bestilles billigst hos Supersaver til 5.835 kr. Flybilletten til Rio hos Supersaver med SAS/TAM indebærer 2 mellemlandinger (Frankfurt og Sao Paolo), mens flybilletten til Rio med TAP kun indebærer 1 mellemlanding.

For rejsetiden bestyder det at flybilletten til Rio med TAP bliver noget kortere, men det betyder også en merpris på 1.313 kr. Vi mener ikke det er værd at betale 1.313 kr. mere pr. flybillet til Rio de Janeiro for at spare 5-6 timers rejsetid. Derfor anbefaler vi at I køber flybilletten til Rio de Janeiro hos Supersaver med SAS/TAM.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Rio de Janeiro.

Bestil den billigste flybillet til Rio de Janeiro hos Supersaver eller bestil flybilletten til Rio de Janeiro med 1 mellemlanding hos rejsefeber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar