søndag den 30. marts 2008

Flybilletter WSOP Las Vegas

Vi nærmer os tiden hvor den 39. Annual World Series of Poker i Las Vegas starter. Den første event bliver spillet fredag d. 30. maj og de sidste kort bliver blandet d. 7. juli. Utroligt at den samlede event løber over mere end 1 måned.

Vi deltager naturligvis i event nr. 54, World Championship No-Limit Texas Hold'em, med start d. 3. juli, såfremt vi kvalificerer os online eller ved en af kvalifikationsturneringerne derovre. Med andre ord er det ikke særlig sandsynligt at vi deltager i main event.

Ikke desto mindre har vi planlagt at holde 14 dages ferie i Las Vegas, hvis ikke vi kvalificerer os, er der heldigvis en masse andre pokerevents ved siden af main event. Vi har planlagt at rejse afsted til Las Vegas d. 24. juni og hjem igen, med en stor pose penge, d. 8. juli.

Nedenstående har vi vist 3 forskellige flybilletter til Las Vegas på de valgte rejsedatoer.

Den Biligste Flybillet til Las Vegas

GoLeif.dk
Pris: 5.833 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: British Airways/United Airlines

Den Billigste Alternative Flybillet til Las Vegas

KLM.com
Pris: 6.445
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: KLM/NWA

Flybilletten med Den Korteste Rejsetid til Las Vegas

Budjet.dk
Pris: 7.444 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air France

De to billigste flybilletter til Las Vegas med British Airways/United Airlines el. KLM/NWA. betyder en unødvendig lang rejsetid. Rejsetiden til Las Vegas er i forvejen alt for lang, og derfor har vi fokuseret på at finde flybilletten til Las Vegas med den korteste rejsetid. Den flybillet fandt vi hos Budjet, her flyves der med Air France over Paris og derfra direkte til Las Vegas.

Prisen på Budjets flybillet til Las Vegas er kun 1.600 kr. mere, og indebærer en markant kortere rejsetid. Vi har derfor valgt at bestille flybilletten til WSOP Las Vegas hos Budjet. Et alternativ er at flyve med SAS over Seattle, men den flybillet koster pt. 9.950 kr.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Las Vegas her eller bestil vores anbefalede flybillet til Las Vegas her.

Vind en WSOP Pakke til en værdi af $13.000 i Doyle's Room.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar