mandag den 31. marts 2008

Billige Flybilletter Athen

Vi har efterhånden dækket de fleste storbyer i Europa, men én af dem vi endnu ikke har undersøgt er Athen. Det skyldes at vi ikke selv rejser til Grækenland, men vi ved at mange danskere gør det, og Athen er dels en interessant storby, men også et godt udgangspunkt for øhop i det græske øhav.

I vores undersøgelse af billige flybilletter til Athen, har vi valgt at undersøge flybilletter til Athen med udrejse d. 14. juni og hjemrejse d. 21. juni. Det er lige før højsæsonen, og derfor er vores forhåbning at flybilletterne til Athen kan købes lidt billigere end bare én uge senere. Vi har valgt at vise de 3 billigste udbydere af flybilletter til Athen for efterfølgende at kommentere resultaterne.

De 3 billigste flybilletter til Athen findes hos følgende udbydere:

MrJet.dk
Pris: 1.909 kr.
Mellemlandinger: 1/0
Flyselskab: Lufthansa/SAS

Travellink.dk
Pris: 1.939 kr.
Mellemlandinger: 1/0
Flyselskab: Lufthansa/SAS


Rejsefeber.dk
Pris:
1.939 kr.
Mellemlandinger: 1/0
Flyselskab: Lufthansa/SAS

Som det fremgår, er der ikke den store prisforskel mellem de 3 billigste udbydere af flybilletter til Athen. Flybilletterne til Athen hos de 3 billigste udbydere, er helt identiske, og inkluderer alle en mellemlanding på vej til Athen, men er en direkte flyvning på vej tilbage. Flybilletten til Athen kan også købes med direkte flyvninger begge veje, men så koster flybilletten til Athen 3.013 kr, hvilket er næsten 1.100 kr. dyrere end de ovenstående flybilletter.

Mellemlandingen på til Athen, indebærer en rejsetid der er et par timer længere, hvilket giver en meget fin besparelse pr. ekstra times rejsetid. Vores anbefaling er at I køber den billigste flybillet til Athen hos MrJet og sparer ca. 1.100 kr.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Las Vegas her.

Bestil den billigste flybillet til Athen hos MrJet eller den direkte flybillet til Athen hos Seat24.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar