mandag den 31. marts 2008

Billige Flybilletter Vancouver

Vancouver er i sig selv en fantastisk by med en meget interessant kulturel sammensætning, men endnu vigtigere, så er Vancouver det ideelle udgangspunkt for fantastiske naturoplevelser i både Canada og USA. Med sin beliggenhed mellem bjergene og Stillehavet, er det bare at skræddersy præcis de natur- og storbyoplevelser I ønsker at opleve.

Ingen af os har endnu haft muligheden for at besøge Vancouver eller det omkringliggende vildnis, men det er absolut et af de rejsemål der står øverst på vores liste. Vi har udelukkende hørt om fantastisk natur og imødekommende mennesker, derfor har vi valgt at undersøge hvad flybilletter til Vancouver koster.

Vi har undersøgt hvor I kan købe de 3 billigste flybilletter til Vancouver med udrejse d. 14. juni og hjemrejse igen d. 28. juni. Det giver jer 2 uger til at udforske både Vancouver og den omkringliggende natur. De 3 billigste flybilletter til Vancouver kan købes her:

Travelstart.dk
Pris: 5.071 kr.
Mellemlandinger: 2/1
Flyselskab: Air Canada

Supersaver.dk
Pris: 5.101 kr.
Mellemlandinger: 2/1
Flyselskab: Air Canada

Travellink.dk
Pris: 5.221 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS

Der er ikke den stor prisforskel mellem de 3 billigste udbydere af flybilletter til Vancouver. Fra den billigste udbyder til trediebilligste er der en prisforskel på 150 kr. Flybilletterne til Vancouver er stort set identiske men flybilletten hos Travellink, har den fordel at der kun er 1 mellemlanding hver vej, mens der hos de 2 på udrejsen hvis I køber flybilletten til Vancouver hos de 2 andre udbydere.

Da der er en meget lille prisforskel mellem de 3 udbydere af flybilletter til Vancouver, vil vi helt klart anbefale jer at købe flybilletten med den korteste rejsetid, hvilket er flybilletten til Vancouver hos Travellink.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Denver, der er et fantastisk udgangspunkt for store naturoplevelser i Rocky Mountains.

Bestil flybilletten med korteste rejsetid til Vancouver hos Travellink.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar