tirsdag den 1. april 2008

Guide Til Bestilling Af Flybilletter!

Vi har efterhånden foretaget en del undersøgelser og bestillinger af flybilletter til hele verden. I den forbindelse har vi gjort en lang række erfaringer, der kan bidrage til at gøre jeres bestilling af flybilletter bedre. Nedenstående har vi lavet en række punkter I skal være opmærksomme på før I trykker på bestil knappen!

Rejsudbyder
Køber I flybilletten hos en af de velkendte rejseudbydere, er der ingen problemer hverken iform af fremsendelse af flybillet (typisk elektronisk der kommer pr mail) eller med sikkerheden ved kreditkort køb. Alle de rejseudbyder vi nævner her på siden kan anvendes uden nogen form for bekymring, med mindre vi tydeligt gør opmærksom på det modsatte.

Pris
For mange af os den klart vigtigste faktor og ofte den der afgør om vi har råd til ferien eller ej. Sørg for at have researchet udvalget af flybilletter grundigt igennem hos ALLE udbydere, eller fin din destination her, så har du en vejledende pris du kan tage udgangspunkt i. Der er ofte en stor prisforskel på tværs af udbyderne. Jo tættere bestillingen ligger på den aktuelle afrejsedato, jo større vil prisforskellen være.

Gebyrer
De fleste udbydere er efterhånden blevet flinke til at oplyse priserne inklusiv diverse gebyrer, omend det tog indtil flere påtaler. Her er især lavpriselskaberne gode til at tilføje gebyrer for alle mulige og umulige ydelser.

Flyselskab
Endnu en meget vigtig faktor. For nogle betyder flyselskabet utrolig meget for andre mindre. I bund og grund handler det om at finde et flyselskab som man er tryg ved at flyve med. For nogle går grænsen ved indenrigsflyvninger med Aeroflot, for andre er det kun velkendte selskaber som SAS, KLM og British Airways der duer.

Vær sikker på at I vælger et flyselskab I føler jer trygge ved!

Rejsetid og mellemlandinger
Jo tidligere I er ude med din bestilling, jo billigere og hurtigere kommer I frem. Når I sammenligner de forskellige udbyderes flybilletter, skal I være opmærksomme på om den samlede rejsetid giver mening. Skal I på en lang tur kan det være nødvendigt med 2 mellemlandinger og lidt ekstra rejsetid, da det ofte kan indebære en stor prisbesparelse.

Det I skal sørge for at undgå er uhensigtsmæssigt lange rejsetider samt overnatninger i lufthavne, der findes ikke noget mere forfærdeligt. Hvis ikke I kan finde en flybillet der tilbyder en rimelig rejsetid til en rimelig pris, så vælg nogle andre rejsedatoer!

Hvis I skal tilbringe lang tid i den lufthavn I mellemlander i, så vælg det alternativ der tilbyder den mest interessante lufthavn. I USA er det dog ligegyldigt, her er alle lufthavne håbløse.

Rejseplanlægning og forbindelsestid
Har jeres rejsearrangør taget højde for små forsinkelser og lange køer når I mellemlander?
Hvorvidt der er afsat nok tid til at nå det næste fly, afhænger utrolig meget af hvilken lufthavn I mellemlander i.

Har I 1½ time til at nå et fly i Stockholm er det rigelig tid, men er der afsat 1½ time til at nå et fly videre i London Heathrow kan det bliver meget svært. For det første er der ALTID en lang kø af fly der skal lande i Heathrow, og for det andet er der lange køer i lufthavnen, især når man skal videre til oversøiske destinationer, hvilket ofte er tilfældet når man mellemlander i Heathrow.

Sørg for at du har god tid til at nå det forbindende fly, eller at der er rigeligt med afgange til jeres destination, så du kan komme på et lidt senere fly.

Ankomst Lufthavn
I langt de fleste tilfælde spiller det ingen rolle, da der reelt kun er 1 mulighed. Skal I eksempelvis til London spiller det pludselig en stor rolle. Når I flyver til London, skal I grundet den tunge trafik, altid vælge den lufthavn har de hurgtigste forbindelser til din slutdestination i byen.

Vi håber at ovenstående kan hjælpe jer til at finde den billigste og smidigste flybillet til jeres destination.

God Rejse!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar