tirsdag den 1. april 2008

Charterrejse, den bedste rejseform til Cypern!

Cypern er et klassisk rejsemål, der grundet sommertemperaturer næsten hele året, er meget attraktivt hele året rundt. Cypern er muligvis en anet turistet, men vejret er skønt og kører I lidt uden for Nicosia, finder I også nogle vidunderlige og rolige sandstrande.

Vi har undersøgt hvad en flybillet til Cypern koster med udrejse i maj/juni. Vi havde forestillet os at vi skulle vise jer de 3 billigste udbydere af flybilletter til Cypern, men til vores store overraskelse er der et yderst begrænset udvalg af rutefly til Cypern. Den billigste flybillet vi kunne finde i perioden maj/juni var en flybillet til ca. 6.000 kr. hos BudJet, der umiddelbart er den eneste udbyder af flybilletter til Cypern.

Skal I til Cypern, vil vi derfor uden tvivl anbefale jer at købe en charterrejse. Til den samme pris som flybilletten koster hos Budjet, kan I få både flybillet og et lækkert hotel hos udbyderne af charterrejser.

Det er første gang vi på den måde oplever at der ikke findes nogle rimelige flybilletter til en destination. Vi ved ikke rigtig vi hvad vi skal sige til det, andet end, bestil rejsen hos et af charterselskaberne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar