tirsdag den 18. marts 2008

Billige Flybilletter til Denver

Mange danskere holder i øjeblikket ferie i USA grundet den meget lave dollarkurs. Et af danskernes favorit rejsemål er Californien, hvor mange bruger et par uger på at køre op eller ned af vestkysten. Det er en fantastisk smuk tur, der efter vores overbevisning kun overgåes af en køretur gennem Rocky Mountains. Turen gennem Rocky Mountains kan sagtens kombineres med køreturen langs vestkysten, hvis bare I har 2-3 ugers ferie.

Denver er en god startby for turen gennem Rocky Mountains, og det er derfor vi valgt at undersøge prisen på flybilletter til Denver. Vi har valgt at undersøge prisen på en returbillet, idet vi ville foretrække at holde hele vores ferie i Rocky Mountains og så gennem vestkyst eventyret til en anden ferie.

Nedenstående viser vi de 3 billigste udbydere af flybilletter til Denver med udrejse d. 14 juni og hjemrejse d. 28. juni.

Budjet.dk
Pris: 5.296 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Delta Airlines

GoLeif.dk
Pris: 6.056 kr.
Mellemlandinger: 1/2
Flyselskab: Continental Airlines

Travelstart.dk
Pris: 6.131 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: United Airlines

Budjet tilbyder den billigste flybillet til Denver til 5.296 kr., og er dermed 760 kr. billigere end den næstbilligste udbyder af flybilletter til Denver. Da rejsetiden og kvaliteten af de 3 forskellige flyselskaber ikke adskiller sig væsentligt, vil vi udelukkende vælge flybilletten til Denver på prisen. Det betyder at flybilletten til Denver skal købes hos Budjet hvormed der opnåes en besparelse på 760 kr. pr. flybillet til Denver.

Læs vores tidligere undersøgelser af flybilletter til USA her.

Bestil flybilletten til Denver her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar