torsdag den 20. marts 2008

Billige Flybilletter Til London i Maj

Idag undersøger vi hvor I kan købe de billigste flybilletter til London fra København, Århus, Billund og Aalborg. Nedenstående viser vi jer den billigste udbyder på de 4 ruter og kommer efterfølgende kommentarer til resultaterne. Alle flybilletterne til London er med udrejse d. 15. maj og hjemrejse d. 18. maj.

Den billigste flybillet København-London kan købes hos:

EasyJet.com
Pris: 559 kr.
Ankomst Lufthavn: Stansted
Flyselskab: EasyJet

Som I samtlige tidligere undersøgelser af flybilletter København-London, er EasyJet den billigste udbyder af flybilletter til London. EasyJet er et lavprisselskab men på en kort flyvning gør det ikke den store forskel, så derfor vil vi klart anbefale jer at købe flybilletten København-London hos EasyJet.

Den billigste flybillet Århus-København købes hos:

Ryanair.com
Pris: 895 kr.
Ankomst Lufthavn: Stansted
Flyselskab: Ryanair

Ryanair er den suværent billigste og hurtigste valgmulighed på ruten Århus-London. Flybilletten til London Stansted med Ryanair er mere end 1.000 kr. billigere end næstbilligste alternativ. Udover at være dyrere er rejsetiden på alternativerne også meget længere, idet det inkluderer 1 mellemlanding. Vores anbefaling er at I køber jeres flybillet Århus-London hos Ryanair.

Den billigste flybillet Billund-London købes hos:

Ryanair.com
Pris: 589 kr.
Ankomst Lufthavn: Stansted
Flyselskab: Ryanair

På ruten Billund-London er Ryanair også den billigste udbyder af flybilletter. Ryanair er små 500 kr. billigere end Sterlings flybilletter Billund-London. Begge selskaber flyver direkte og begge flyselskaber er lavprisselskaber, derfor vil vi udelukkende vælge udbyder med udgangspunkt i prisen. Derfor anbefaler vi jer at bestille flybilletten Billund-London hos Ryanair.

Den billigste flybillet Aalborg-London bestilles hos:

Sterling.dk
Pris: 1.007 kr.
Ankomst Lufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling Airways

Sterling er det eneste flyselskab der flyver direkte Aalborg-Billund, og er samtidig den klart billigste udbyder. Sterling er ca. 250 kr. billigere end næstbilligste udbyder, som tilbyder en helt identisk flybillet Aalborg-London med Sterling. Vores anbefaling her er ligeså klar som på de 3 andre ruter, køb flybilletten Aalborg-London hos Sterling.

Lavpriselskaberne dominerer helt klart udbudet af flybilletter til London. På alle 4 ruter er der deres flybilletter klart billigst. Da flyveturen til London er meget kort, ser vi ingen grund til at betale 500-1.000 kr. ekstra for en marginal bedre komfort. Derfor vil vi på alle 4 ruter til London helt klart anbefale jer at købe flybilletten til London hos de billigste udbydere, jf. ovenstående.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til London her.

Bestil den billigste flybillet København-London hos EasyJet.
Køb den billigste flybillet Århus-London og Billund-London hos Ryanair.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar