lørdag den 22. marts 2008

Billige Flybilletter Til Malaga

Vi har tidligere undersøgt priserne på flybilletter til Malaga, men da vi har oplevet en stor interesse for indlæggene om Malaga, laver vi en undersøgelse af priserne på flybilletter til Malaga i maj. Maj måned er en rigtig god måned at rejse til Malaga i, da temeraturerne stadigvæk er moderate og Malaga endnu ikke er overrendt af turister.

Vores undersøgelse af flybilletter til Malaga tager udgangspunkt i flybilletter med udrejse d. 10. maj og hjemrejse d. 17. maj. Vi undersøger først priserne på flybilletter fra København til Malaga og viser de 3 billigste udbydere, derefter undersøger hvor I kan købe de billigste flybilletter på ruterne Billund-Malaga, Århus-Malaga og Aalborg Malaga på de samme datoer.

De 3 billigste flybilletter København-Malaga købes hos:

GoLeif.dk
Pris: 1.895 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Iberia

Travelstart.dk
Pris: 1.925 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Iberia

MrJet.dk
Pris: 1.925 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Iberia

Den billigste flybillet til Malaga fra København koster 1.895 kr og købes hos GoLeif. De 3 billigste flybilletter til Malaga er alle med Iberia og rejsetiden er ca. 5 timer. Da der ikke er nogen forskel på de 3 billigste flybilletter til Malaga, vil vi anbefale jer at købe den billigste flybillet hos GoLeif.

Den billigste flybillet til Malaga fra Billund købes her:

BudJet.dk
Pris: 2.730 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: KLM

Flybilletten til Malaga fra Billund, er markant dyrere end flybilletten fra København. Den billigste flybillet Billund-Malaga koster 2.730 kr., og medfører 2 mellemlandinger og en meget lang rejsetid. Den billigste direkte flybillet Billund-Malaga kan købes hos Sterling til 4.304 kr. Det er mange penge, men det medfører også en MEGET kortere rejsetid. Vi ville her vælge at bestille den direkte flybillet til Malaga hos Sterling, men måske overveje at finde nogle alternative rejsedatoer og spare en masse penge.

Den billigste flybillet Århus-Malaga køber her:

BudJet.dk
Pris: 3.073 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Spanair

Den billigste flybillet Århus-Malaga koster 3.073 kr. og indebærer 2 mellemlandinger og en meget lang rejsetid. Rejsetiden er så lang at vi dårligt kan anbefale denne flybillet til Malaga. Vi vil anbefale jer at flyve fra Aalborg, København eller Billund, da rejsetiden på den måde vil blive markant kortere.

Den billigste flybillet Aalborg-Malaga købes hos:

Sterling.dk
Pris: 3.156 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling Airways

Sterlings flybillet til Malaga er i virkeligheden kun den næstbilligste, men da flybilletten med Sterling kun er 8 kr. dyrere og indbærer 20 timers besparet rejsetid, vælger vi at vise jer den flybillet. Flybilletten med Sterling er direkte og koster kun 3.156 kr. Med den pris, betyder det samtidig at vi vil anbefale denne flybillet til jer der havde påtænkt at rejse fra Billund og Århus. Flybilletten Aalborg-Malaga, er helt klart det bedste alternativ til alle der rejse fra fastlandet.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Malaga.

Køb de billigste flybilletter til Malaga hos BudJet.dk el. GoLeif.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar