lørdag den 15. marts 2008

Billige Flybilletter Aalborg-Paris

Vi fortsætter med at undersøge hvor I kan købe de billigste flybilletter fra Aalborg, Århus og Billund. Idag undersøger vi hvor I kan købe de billigste flybilletter Aalborg-Paris.

Da vi mener at der er dejligst i Paris i april og maj, har vi valgt at undersøge priserne på en forlænget weekend i maj. Priserne nedenstående er fundet på flybilletter Aalborg-Paris med udrejse d. 21. maj og hjemrejse d. 25. maj. Vi viser først de 3 billigste udbydere af flybilletter Aalborg-Paris og kommer derefter med vores anbefalinger.

Sterling.dk
Pris: 1.253 kr.
Rejsetid: 1:45 timer
Flyselskab: Sterling Airways

MrJet.dk
Pris: 1.402 kr.
Rejsetid: 1:45 timer
Flyselskab: Sterling Airways

Supersaver.dk
Pris: 1.402 kr.
Rejsetid: 1:45 timer
Flyselskab: Sterling Airways

Sterling tilbyder den billigste flybillet Aalborg-Paris, og er 149 kr. billigere end de 2 andre udbydere. Da alle 3 udbydere tilbyder den samme flybillet med de samme af- og hjemrejse tidspunkter, vil vi helt klart anbefale jer at bestille flybilletten Aalborg-Paris hos Sterling.

Sterling er det eneste flyselskab der flyver direkte Aalborg-Paris, og Sterling flyver kun onsdag og søndag. Ønsker I derfor at rejse på andre ugedage, må I forvente længere rejsetider og dyrere flybilletter Aalborg-Paris. Skal I på forlænget weekend til Paris, vil helt klart anbefale jer at rejse ud onsdag og hjem søndag. Den besparelse I opnår på flybilletten med Sterling kan fint betale for en ekstra hotelovernatning i Paris hvis I er 2 rejsende.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Paris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar