torsdag den 13. marts 2008

Billige Flybilletter Århus-Stockholm

Vi fortsætter vores undersøgelser af flybilletter med afrejse fra Jylland. Igår undersøgte vi priserne på flybilletter Billund-Stockholm, og nu undersøger vi hvor I kan købe de billigste flybilletter Århus-Stockholm.

I vores undersøgelse af flybilletter Billund-Stockholm, viste det sig at der var stor prisforskel på direkte flybilletter Billund-Stockholm og flybilletter med 1 mellemlanding. Vi forventer at der også vil være en signifikant prisforskel på direkte flybilletter Århus-Stockholm og flybilletter med 1 mellemlanding.

For at gøre vores to undersøgelser sammenlignelige, har vi valgt de samme rejsedatoer som undersøgelsen af flybilletter Billund-Stockholm. Det betyder at de undersøgte flybilletter Århus-Stockholm har udrejse d. 19. juni og hjemrejse d. 26 juni.

De billigste direkte flybilletter Århus-Stockholm kan købes her:

Travelstart.dk
Pris: 2.207 kr.
Flyselskab: British Airways
Rejsetid: 1:20 timer
Ankomst Lufthavn: Bromma

MrJet.dk
Pris: 2.267 kr.
Flyselskab: British Airways
Rejsetid: 1:20 timer
Ankomst Lufthavn: Bromma

Der er ikke den store prisforskel mellem de to billigste udbydere af flybilletter Århus-Stockholm. Da der er tale om identiske flybilletter vil vi anbefale jer at købe den billigste flybillet hos Travelstart. Det er værd at bemærke at der ikke flyves direkte til Arlanda, men til den mindre Bromma lufthavn.

Den billigste flybillet Århus-Stockholm med 1 mellemlanding kan købes her:

Travelstart.dk
Pris: 1.968 kr.
Flyselskab: SAS
Rejsetid: 2:50 timer
Ankomst Lufthavn: Arlanda

Flybilletten Århus-Stockholm med 1 mellemlanding viser sig at være 239 kr. billigere end den direkte flybillet Århus-Billund. Rejsetiden hvis I vælger den direkte flybillet, er 1:30 timer kortere end flyrejsen med 1 mellemlanding. Det betyder en samlet rejsetid der samlet er 3 timer længere, hvilket betyder det at I betaler 80 kr. ekstra per sparet rejsetime.

Det er værd at bemærke at flybilletten Århus-Stockholm med 1 mellemlanding går til Arlanda. Med mindre I skal flyve videre fra Arlanda, vil vi helt klart anbefale jer den direkte flyvning Århus-Stockholm, da flyvetiden er kortere og det samme er taxaturen ind til Stockholm centrum. De penge i sparer på mellemlandingen, bliver hurtigt brugt på transport til og fra Arlanda.

God fornøjelse i Stockholm, det er en fantastisk by!

Læs vores seneste undersøgelse af flybilletter København-Stockholm her.
Køb den billigste flybillet Århus-Stockholm her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar