torsdag den 13. marts 2008

Billige Flybilletter Billund-Stockholm

Vi har tidligere lovet at fokusere yderligere på undersøgelser af flybilletter fra Billund, Aalborg og Århus. Derfor vil vi de kommende dage arbejde på at udarbejde en lang række undersøgelser af billige flybilletter fra de 3 lufthavne.

Idag starter vi med at undersøge hvor I kan købe de billigste flybilletter Billund-Stockholm. Da rejsetiden fra Billund-Stockholm gerne skal være kortest mulig, fokuserer vi først på direkte flybilletter Billund-Stockholm. Da vi har en mistanke om at de direkte flybilletter er væsentlig dyrere end flybilletter Billund-København-Stocholm, undersøger vi om det er tilfældet, for afslutningsvis at komme med vores anbefalinger.

Da Stockholm tager sig bedst ud om sommeren, har vi undersøgt flybilletter Billund-Stockholm med udrejse d. 19. juni og hjemrejse d. 26. juni.

De billigste direkte flybilletter Billund-Stockholm kan købes her:

Cimber.dk
Pris: 2.550 kr.
Flyselskab: Cimber Air
Rejsetid: 1:20 timer

Seat24.dk
Pris: 2.610 kr.
Flyselskab: Cimber Air
Rejsetid: 1:20 timer

De to billigste udbydere af direkte flybilletter Billund-Stockholm er Cimber Air og Seat24. Der er ikke den store prisforskel mellem de to udbydere, men hvorfor ikke spare 60 kr. på flybilletten Billund-Stockholm ved at bestille den direkte hos Cimber?

Som nævnt først i indlægget forventer vi at flybilletten Billund-Stockholm, bliver billigere hvis der foretages en mellemlanding i København. For at få be- el. afkræftet vores hypotese, har vi undersøgt hvad flybilletten koster med en mellemlanding på de samme datoer.

Den billigste udbyder af flybilletter Billund-Stockholm med 1 mellemlanding er:

Travelstart.dk
Pris: 1.790 kr.
Flyselskab: SAS
Rejsetid: 3-4 timer

Vores fornemmelse viste sig at være rigtig og flybilletten med 1 mellemlanding, er 760 kr. billigere end den direkte flybillet Billund-Stockholm. Spørgsmålet er så om besparelsen ved at købe en flybillet med mellemlanding står mål med den ekstra rejsetid.

I gennemsnit bliver den samlede rejsetid ca. 4 timer kortere ved at bestille en direkte flybillet Billund-Stockholm frem for at købe en flybillet med mellemlanding. Tager vi besparelsen på 780 kr. og dividerer med 4 timer, betyder det at en sparet times rejsetid koster 190 kr.

På så kort en flyvning, ville vi helt klart betale den ekstra pris for at halvere rejsetiden, især hvis der er tale om forretningsrejser. Er formålet med rejsen ferie og er I en hel familie, giver det naturligvis en større besparelse og de ekstra timers rejsetid er knap så afgørende.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Stockholm her.

Se vores undersøgelser af flybilletter til hele verden på Google Maps her.

Bestil den billigste direkte flybillet Billund-Stockholm her eller bestil flybilletten Billund-Stockholm med 1 mellemlanding her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar