søndag den 9. marts 2008

Flybilletter København-Århus i maj

Vi foretager flere og flere undersøgelser af flybilletter i Danmark, da interessen har været overvældende og priserne på flybilletter i Danmark er blevet mere konkurrence dygtige. Senest har vi undersøgt priser på flybilletter i Påsken og i juli på ruterne København-Århus, København-Aalborg og København Billund.

Idag undersøger vi hvor I kan købe de billigste flybilletter København-Århus i maj. De undersøgte flybilletter København-Århus, er med udrejse d. 15 maj og hjemrejse d. 18. maj. Nedenstående viser vi de 3 billigste udbydere af flybilletter på ruten, hvorefter vi kommer med vores anbefalinger.

GoLeif.dk
Pris: 641 kr.
Flyselskab: SAS

Supersaver.dk
Pris: 641 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk
Pris: 685 kr.
Flyselskab: SAS

Undersøgelsen viser at flybilletten Købehavn-Århus kan købes billigst hos GoLeif og Supersaver, til kun 641 kr. Prisen på 641 kr. er identisk med de priser vi fandt i undersøgelsen for juli, mens det er 45 kr. dyrere end i Påsken.

Da vi kun har gode oplevelser med de to billigste udbydere af flybilletter København-Århus, vil vi ikke anbefale den ene frem for den anden. Både GoLeif og Supersaver er veletablerede og troværdige udbydere hvor I trygt kan bestille jeres flybilletter.

Læs vores undersøgelser af "Flybilletter Danmark i Påsken" og "Flybilletter Danmark Sommer 2008".

Bestil flybilletten København-Århus hos GoLeif eller hos Supersaver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar