onsdag den 3. oktober 2007

Flybilletter Til Orlando

Fra det kolde Nordsverige flytter vi os videre til det varme og solrige Florida. Senefteråret er vores absolut favorit tidspunkt at opholde os i Florida på. Vejret er stadigvæk, som det altid er i Florida, fantastisk, golfbanerne er grønne og vandet er varmt. Kort sagt er det fantastisk i Florida i november, mens det er koldt og mørkt i Danmark.

Udover det godt vejr er Florida og Orlando i særdeleshed et perfekt rejsemål for familier. Der er et hav af underholdningsmuligheder for børnene, og især Disney World i Orlando er et besøg værd. Er man til flere eventyr er det værd at besøge Kennedy Space Center og evt. tage den lidt længere køretur til Everglades.

For at give jer flest mulig lommepenge til turen, har vi undersøgt hvor I finder de billigste flybilletter til Orlando. Da vi er rimeligt tæt på afrejsedato, er de absolut billigste flybilletter til Orlando formentlig væk. Vi forventer dog stadigvæk at kunne finde flybilletter til Orlando for omkring 4.000 kr.

Vi har nedenstående vist hvor I kan finde de 5 billigste flybilletter til Orlando. I nedenstående undersøgelse, er foretaget for flybilletter til Orlando med udrejse d. 10. novmeber og hjemrejse d. 24. november. Se hvor I finder de billigste flybilletter til Orlando her:

Supersaver.dk
Pris: 4.252 kr.
Mellemlandinger: Amersterdam
Flyselskab: KLM og American Airlines

Flyprice.dk
Pris: 4.682 kr.
Mellemlandinger: Washington / Amsterdam
Flyselskab: United Airlines

Travelstart.dk
Pris: 4.860 kr.
Mellemlandinger: Amsterdam
Flyselskab: Martin Air

KLM.com
Pris: 4.872 kr.
Mellemlandinger: Amsterdam
Flyselskab: KLM

dk.lastminute.com
Pris: 4.890 kr.
Mellemlandinger: Amsterdam
Flyselskab: American Airlines

Vores undersøgelse af flybilletter til Orlando, viser at Supersaver tilbyder de billigste flybilletter til Orlando. Prisen på den billigste flybillet til Orlando er på 4.252 kr., hvilket er meget tæt på vores forventning til prisen på flybilletter til Orlando.

Sammligner vi Supersavers pris med næstbilligste udbyder af flybilletter til Orlando, viser det sig at I kan spare 430 kr. ved at bestille rejsen hos Supersaver.

Som en ekstra service, har vi nedenstående tilføjet et par links til to af de hjemmesider, der har det største udvalg af hoteller i Orlando og omegn. Da de samtidig har de bedste tilbud, kan vi varmt anbefale jer at besøge de to hjemmesider.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar