fredag den 1. august 2008

Flybilletter til USA - Los Angeles

Undersøgelsen af flybilletter til Los Angeles bliver den 12. i vores gennemgribende undersøgelse af flybilletter til USA. Alle de undersøgte flybilletter til USA er for sammenlignelighedens skyld med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober. For at servicere alle danskere nogenlunde ligeligt, undersøger vi priserne på flybilletter til USA med udrejse fra både København og Billund.

Nedenstående har vi valgt de flybilletter til Los Angeles, USA som vi finder meste interessante målt på pris, rejsetid og flyselskab. Efter at have vist de mest interessante flybilletter til Los Angeles, kommenterer vi på flybilletterne og kommer med vores anbefalinger.

Flybilletter til Los Angeles fra København
GoLeif.dk
Pris: 5.064 kr.
Mellemlandinger: 1/2 (Paris og Minneapolis/Amsterdam)
Flyselskab: Air France

Travelstart.dk
Pris: 5.701 kr.
Mellemlandinger: 1 (Zürich)
Flyselskab: Swiss

GoLeif.dk tilbyder den billigste flybillet til Los Angeles. Flybilletten hos GoLeif.dk er med Air France og indebærer 1 mellemlanding på udrejsen og 2 mellemlandinger på hjemrejsen. Flybilletten hos GoLeif.dk er ca. 600 kr. billigere end flybilletten til Los Angeles med Swiss hos Travelstart.dk. Flybilletten med Swiss indebærer dog kun 1 mellemlanding hver vej, og dermed en kortere rejsetid på hjemrejsen.

Hvorvidt det er 600 kr. værd at have 1 mellemlanding mindre på hjemvejen, må være op til jer, men det er vel især på hjemrejsen at rejsetiden spiller en rolle. Vi kunne finde på at bestille begge flybilletter til Los Angeles, og hvilken vi ville bestille afhænger meget af rejsens formål og øvrige deltagere.

Flybilletter til Los Angeles fra Billund
KLM.com
Pris: 5.327 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Detroit)
Flyselskab: KLM

Seat24.dk
Pris: 8.024 kr.
Mellemlandinger: 1 (Amsterdam)
Flyselskab: KLM

Det er ved at være trivielt fra Billund, men KLM tilbyder i dette tilfælde den billigste flybillet til Los Angeles, men også den med absolut kortest rejsetid. Prisforskellen på de 2 KLM flybilletter til Los Angeles er ca. 2.700 kr. og 10 timers rejsetid. Med den billigste flybillet til Los Angeles er rejsetiden ca. 18 timer hver vej, mens den dyre flybillet til Los Angeles har en rejsetid på 13 timer hver vej.

Hvorvidt 10 timers kortere rejsetid er 2.700 kr. værd for jer, må I selv afgøre. Vi synes 2.700 kr. er mange penge, men vi synes også 10 timer er lang tid.

God rejselyst:-)

Læs vores seneste blogindlæg om flybilletter til Los Angeles.

Bestil flybilletterne til Los Angeles hos GoLeif.dk, Travelstart.dk, KLM.com eller Seat24.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar