fredag den 1. februar 2008

Valentines Ferier - Gode Tilbud fra Travellink

Travellink fejrer Valentines Dag med en lang række gode tilbud til Romantikkens hovedstad, Venedig. Der er masser af rejser til Venedig så bestil rejsen til Venedig og tag kæresten med. Det bliver en uforglemmelig ferie.

Nedenstående har vi vist rejseforslag fra lavbudget- til luksusferie i Venedig. Alle priseksempler er med udrejse d. 13. februar og hjemrejse d. 17. februar.

Ønsker I kun at bestille flybilletten hos Travellink. Kan flybilletten til Venedig købes fra kun 1.900 kr. Der flyves til Venedig med forskellige flyselskaber, men de billigste flybilletter til Venedig lige nu er med Swiss og/el British Airways.

Ønsker I at bestille både flybillet og hotel hos Travellink, kan I købe flybillet + 4 nætter i Venedig fra 2.919 kr/person.

Vælger I pakkerejsen til 2.919 kr. kommer I til at bo på et udemærket 3-stjernet hotel (Hotel Villa Parco). Udover Hotel Villa Parco, har Travellink et meget stort udbud at mellemklasse hoteller.

Ønsker I at holde en rigtig feinschmecker Valentines ferie i rigtig luksus, kan I vælge at bo på de 5-stjernede hoteller Hilton Molino Stucky Venice, San Clemente Palaca Hotel & Resort, Luna Hotel Baglioni, Del Dogi Venice el. Bauer Hotel Venice. Vælger i luksus Valentines ferien på ét af de 5 stjernede hoteller i Venedig, koster rejsen ml. 4.995 kr. og 7.145 kr.

Vi kan varmt anbefale jer at bestille en romantisk ferie i Venedig. Det er en vidunderlig by, hvor der er masser af tid til at nyde hinandens selskab i afslappede omgivelser. Derudover byder Venedig på et hav af romantiske klassikse italienske restauranter.

Valentines Ferien til Venedig kan bestilles hos Travellink.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar