lørdag den 26. juli 2008

Flybilletter til USA - Miami

Vi er færdige med del 1 af vores undersøgelser af flybilletter til USA. I den første del dækkede vi nogle af de største destinationer i nordøst USA. Del 2 af vores undersøgelser af flybilletter i USA dækker den sydøstlige del, hvor vi undersøger priserne på flybilletter til Miami, Orlanda, Atlanta og New Orleans.

Denne første undersøgelse i del 2 kommer til at afdække, hvor I kan købe de bedste flybilletter til Miami målt på pris, rejsetid og flyselskab. Flybilletterne til Miami er med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober, som det er tilfældet med alle de undersøgte flybilletter til USA. Nedenstående viser vi jer hvor I kan købe de bedste flybilletter til Miami med afrejse fra hhv. København og Billund.

Flybilletter til Miami fra København
GoLeif.dk
Pris: 4.835 kr.
Mellemlanding: 1 (Amsterdam)
Flyselskab: Martinair

Lastminute.com
Pris: 5.939 kr.
Mellemlanding: 1 (London Heathrow)
Flyselskab: British Airways

Flybilletter til Miami fra Billund
GoLeif.dk
Pris: 5.044 kr.
Mellemlanding: 1 (Amsterdam)
Flyselskab: Martinair

GoLeif tilbyder de billigste flybilletter til Miami fra både København og Billund. Uanset om I rejser fra København eller Billund, går flyrejsen til Miami over Amsterdam med Martinair. Udover afrejsebyen, er det eneste der adskiller flybilletterne en lille prisforskel på er par hundrede kroner.

Fra København har vi også valgt at medtage en flybillet til Miami med British Airways. Vi foretrækker at rejse med BA frem for Martinair, men med en prisforskel på 1.104 kr, foretrækker vi flybilletten til Miami med Martinair.

Læs vores feriebeskrivelse fra Miami.

Bestil flybilletterne til Miami hos GoLeif.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar