mandag den 21. juli 2008

Flybilletter til USA - Boston

Som beskrevet i seneste indlæg på bloggen, kommer vi de nærmeste uger til at foretage undersøgelser af flybilletter til 21 storbyer i USA. Alle flybilletterne til USA er med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25 oktober.

De første flybilletter til USA vi undersøger, er flybilletter til Boston. Nedenstående kommer vi til at vise de bedste flybilletter til Boston, med afrejse fra København og Billund, målt på pris, rejsetid og flyselskab.

Flybilletter til Boston, USA med afrejse fra København
GoLeif.dk
Pris: 4.686 kr.
Mellemlandinger: 1 (London Heathrow)
Flyselskab: British Airways

Travelstart.dk
Pris: 4.805 kr.
Mellemlandinger: 1 (Paris De Gaulle/Amsterdam Schiphol)
Flyselskab: Air France/KLM/Northwest Airlines (SkyTeam)

De valgte flybilletter til Boston fra København indebærer begge 1 mellemlanding hver vej - der er ingen direkte fly fra København til Boston. GoLeif tilbyder den billigste flybillet til Boston med British Airways over London Heathrow. Flybilletten med British Airways er 119 kr. billigere end flybilletten til Boston med Air France/KLM/NWA, hvor der er mellemlandinger i hhv. Paris De Gaulle og Amsterdam.

I rejsetiden er der ikke den store forskel på de to flybilletter til Boston, og derfor spiller dette element ingen rolle i valget af flybillet til Boston.

Blandt de 4 flyselskaber, har vi ikke de store præferencer for British Airways eller de 3 andre. Stillet overfor valget, ville vi dog vælge British Airways.

For os er valget relativt enkelt, vi ville bestille flybilletten fra København til Boston med British Airways over London Heathrow.

Flybilletter til Boston fra Billund
MrJet.dk
Pris: 5.118 kr.
Mellemlandinger: 1 (Amsterdam Schiphol)
Flyselskab: KLM/NWA (Northwest Airlines)

Fra Billund til Boston er der reelt kun ét valg af flybillet, nemlig KLM/NWA. Flybilletten til Boston fra Billund med KLM/NWA er både den billigste men også den flybillet der indebærer den korteste rejsetid.

Flybilletten til Boston med KLM/NWA kan købes hos de fleste danske udbydere af flybilletter, men den billigste udbyder af flybilletter til Boston fra Billund er i dette tilfælde MrJet, der er 149 kr. billigere end nærmeste udbyder.

Generelt synes vi at priserne på flybilletterne til Boston er meget rimelige både med afrejse fra København og Billund. Med de høje oliepriser er ca. 5.000 for en flybillet til USAs østkyst hvad vi må forvente.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Boston.

Bestil flybilletten til Boston fra Købehavn hos GoLeif.dk og flybilletten til Boston fra Billund hos MrJet.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar