lørdag den 2. august 2008

Flybilletter til USA - San Francisco

San Francisco er den sidste destination vi undersøger i det sydvestlige USA. Før denne undersøgelse af priserne på flybilletter til San Francisco fra København og Billund, har vi undersøgt priserne på flybilletter til Phoenix, Las Vegas, San Diego og Los Angeles i denne del af USA.

Flybilletterne til San Francisco er, som alle de andre undersøgte destinationer i USA, med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober. Således får I 2 hele uger til at nyde San Francisco, Californien og måske en tur op ad kysten til Oregon og Washington.

Vi har valgt at vise de flybilletter til San Francisco som vi finder mest interessante ud fra pris. rejsetid og flyselskab.

Flybilletter til San Francisco fra København
Travelstart.dk
Pris: 4.895 kr.
Mellemlandinger: 1(Amsterdam)
Flyselskab: KLM Royal Dutch Airlines

Flybilletter til San Francisco fra Billund
GoLeif.dk
Pris: 6.044 kr.
Mellemlandinger: 1 (Amsterdam)
Flyselskab: KLM/Northwest Airlines

KLM tilbyder de bedste og billigste flybilletter til San Francisco fra både København og Billund. Flybilletterne med KLM til San Francisco skal købes hos hhv. Travelstart.dk og GoLeif.dk.

Flybilletterne til San Francisco er ca. 1.100 kr. dyrere fra Billund end fra København, det er en af de største prisforskelle vi har set på flybilletter til USA. Dog kan jer der rejser fra Billund trøste jer med at der for en gangs skyld kun er 1 mellemlanding på vejen.

Læs vores seneste blogindlæg om flybilletter til San Francisco.

Bestil de billigste flybilletter til San Francisco hos Travelstart.dk og GoLeif.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar