søndag den 13. juli 2008

Flybilletter til Cape Town

Vi følger op på undersøgelsen af flybilletter til Johannesburg med en undersøgelse af priserne på flybilletter til Cape Town i Sydafrika. Som nævnt i dagens tidligere indlæg bliver disse to undersøgelser de eneste destinationer vi undersøger i Afrika i denne omgang.

De undersøgte flybilletter til Cape Town er med udrejse d. 3. januar og hjemrejse igen d. 24. januar. På den måde er der rig lejlighed til at foretage en god rundrejse i Sydafrika. Nedenstående viser vi de mest interessante flybilletter til Cape Town målt på pris, rejsetid og ikke mindst flyselskab.

Flybilletter til Cape Town i januar
Travelstart.dk
Pris: 6.953 kr.
Mellemlanding: 1 (London Heathrow)
Flyselskab: SAS/South African Airways

Supersaver.dk
Pris: 6.983 kr.
Mellemlanding: 1 (London Heathrow)
Flyselskab: SAS/South African Airways

MrJet.dk
Pris: 6.997 kr.
Mellemlanding: 1 (London Heathriow)
Flyselskab: British Airways

Prisforskel flybilletter til Cape Town: 30 kr. og 44 kr.

Der er ikke den store prisforskel på flybilletterne til Cape Town, men vi synes at priserne på flybilletterne til Cape Town er meget fornuftige sammenlignet med de priser vi har set til de andre destinationer.

De 3 viste flybilletter til Cape Town er alle med mellemlanding i London Heathrow. Flybilletterne til Cape Town er enten med SAS/South African Airways el. British Airways. Med den lille prisforskel der er, er det virkelig ens præference for flyselskab der skal afgøre hvilken flybillet til Cape Town der vælges.

Vi har ikke den store præference for nogle af flyselskaberne, men vælger alligevel flybilletten til Cape Town med SAS/South African Airways hos Travelstart. Det skyldes udelukkende at vi har oftest flyver med Star Alliance og derfor har flest Eurobonus point vi kan bruge hos dem.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Cape Town.

Bestil flybilletten til Cape Town med SAS/South African Airways hos Travelstart eller Supersaver. Køb flybilletten til Cape Town med British Airways hos MrJet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar